WELLBEING AT WORK: NUEVAS OFICINAS DE MICROGESTIÓ

15/12/2017

efebe

La intervenció en els espais del carrer València de Microgestió contempla l’adequació de la zona interna de les oficines. La redistribució contempla la reunificació de diversos espais dividits inicialment per mampares.

La proposta resol per una banda, la necessitat d’actualitzar els espais amb una nova imatge més renovada de les oficines, on tan els treballadors com la gent que la visita pugui gaudir d’uns espais renovats adequats a la imatge corporativa, i per altra banda, donar solució a les necessitats funcionals de l’equip comercial i de màrqueting tant per la falta d’espai en la distribució existent com les necessitats de treball adequades en quant confort en el lloc de treball.

La nova distribució de la planta consta de el següents àrees:

D’aquesta manera, s’ha contemplat la redistribució de l’espai com a mètode per a millorar la qualitat de treball de les persones i com a canvi d’imatge a l’empresa.

Per a portar a terme aquests treballs, s’ha hagut d’enderrocar les mampares i el fals sostre, s’ha pavimentat tota la àrea intervinguda mitjançant un paviment vinílic d’alta resistència i qualitats tècniques i higièniques. També s’ha canviat la il·luminació de les sales i s’ha instal·lat un nou mobiliari funcional, modern, més resistent i en molts casos, personalitzat. S’han actualitzat les instal·lacions elèctriques i de veu i dades,  amb una intervenció especial realitzada en col·laboració amb la pròpia empresa per poder treballar sense cablejat i amb wiffi personalitzat en la zona comercial amb la configuració del sistema Aerohive.

Mitjançant la combinació de colors corporatius s’han instal·lat panells fono absorbents a la zona de telemarketing, per a evitar reverberacions i aconseguir un millor condicionament acústic. S’ha incorporat un vinil corporatiu amb el logo de MICROGESTIÓ per potenciar la imatge corporativa.

 

Equip Efebé: Iris Parés, Carme Olmos.
Fotografies: Azorin del Rio Fotoarquitectura
.

Para poder descargar el contenido, por favor facilítenos su dirección de correo electrónico.

Gracias. Su descarga ya se ha iniciado.

Ha habido algún error, por favor inténtelo de nuevo más adelante.

Por favor, revise los campos marcados.