2020, un repte socialment responsable

08/01/2020

efebe

Comença un any nou i també una dècada nova. 2020 ens convida a mantenir les bones pràctiques a l’hora de dur a terme els nostres projectes. Des de la primera fase fins l’última, l’equip d’Efebé treballem de forma responsable i compromesa amb els nostres col·laboradors i clients en tot el que ens sigui possible, des del disseny dels diferents espais fins a la gestió i organització de les obres.

Deixem enrere un 2019 ple de nous projectes i notícies molt interessants. Hem treballat amb els tres principals sectors amb els quals ens focalitzem: escolesresidències i oficines. A més, a part dels projectes d’adequació i disseny d’espais, hem contribuït amb diverses iniciatives socials i majoritàriament solidàries. Entre ells, el programa de Diversificació Curricular amb l’arribada de l’Unai, el jove estudiant de Secundària que esperem ajudar a seguir formant-se a l’institut o bé, la participació als tallers de la iniciativa Edificis Positius, que pretén fer reflexionar als participants per canviar les seves actituds envers les seves comunitats de veïns i aconseguir un bon veïnatge.

Ens trobem davant d’un món desigual, amb moltes coses per canviar i alhora per sort amb moltes persones, organitzacions i grups de tot tipus que busquen aquesta millora. A finals d’any, Efebé vam rebre una distinció que ens reconeix com una Empresa Positiva, compromesa amb la comunitat.

Una vegada fet el balanç de l’any que deixem enrere, des d’Efebé creiem que és necessari fer un esforç en aquest aspecte, per això ens hem proposat apostar per un model més sosteniblesolidari, responsable i integrador. Treballem amb diferents sectors i busquem aportar el nostre granet de sorra a cadascun d’aquests. Entre una elevada quantitat d’aspectes que tenim en compte i encara altres que comencem a adoptar, millorem la qualitat de l’educació dels més petits reduint la contaminació acústica de les escoles, incoporem plantes i vegetació a les oficines per millorar la qualitat de l’aire interior o bé, col·loquem mobiliari ergonòmic i materials adaptables als problemes més comuns i alhora menys tinguts en compte de la gent gran.

Per això mateix, des d’Efebé creiem en els Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) de les Nacions Unides i esperem dur a terme activitats vinculades a aquests objectius per tal d’ajudar a dibuixar un món millor. Creiem que comencem a tenir cert pes en alguns d’aquests objectius dins el nostre territori, així doncs, volem donar-los forma aquest 2020 i aportar la nostra ajuda dins les nostres possibilitats.

Per poder descarregar el contingut, si us plau faciliti’ns la seva adreça de correu electrònic.

Gràcies! La seva descarrega ja s’ha iniciat!

Alguna cosa ha anat malament, intenteu de nou més tard.

Si us plau revisi els camps marcats.