Afegim més confort acústic al nostre catàleg amb ECOcero

28/07/2022

Grup Efebé

L’equip d’Efebé hem seleccionat ECOcero com una marca referent pel condicionament acústic. Ara ja pots trobar els seus elements fonoabsorbents disponibles al nostre catàleg. Es tracta d’una col·lecció de panells acústics decoratius, dissenyats per adaptar-se a les necessitats de les persones, per millorar el seu benestar reduint la reverberació acústica. De fet, ja l’estem incloent als nostres projectes més recents, per garantir confort acústic als centres educatius, espais de treball i entorns per a persones grans.

Aquests entorns mencionats compten amb la presencialitat de moltes persones en el dia a dia, doncs, cal que els seus entorns s’adaptin específicament perquè estiguin a gust. Els menjadors escolars, els patis o les sales de reunions contigües als espais de treball oberts, són alguns dels entorns on les persones estan exposades a molt soroll. Els panells fonoabsorbents s’han creat per millorar la salut i el benestar de les persones en aquests escenaris.

En aquest article et presentem alguns dels seus productes que ja formen part del nostre catàleg. Són dues gammes possibles: la Gamma Acoustic Foam i la Gamma ECO.

Gamma Acoustic Foam

La primera col·lecció que hem inclòs és la Gamma Acoustic Foam. Una selecció de panells creats per ser instal·lats al sostre de qualsevol espai interior. Compten amb diferents formes per crear estructures al sostre (rectangles, circulars, amb cilindres, etc.). A més, són fàcils d’instal·lar i no requereixen obra, s’enganxen o es deixen suspesos a l’aire. Gràcies a aquests elements s’aconsegueix garantir l’aïllament acústic d’un espai, generant, així, una millora de la qualitat acústica.

Procés sostenible d’ECOcero®

La segona gamma de panells fonoabsorbents que ja forma part del nostre catàleg es caracteritza per ser ecològica i sostenible. Per complir amb aquestes característiques segueix el procés de treball següent:

  1. Per iniciar-se, el procés parteix de l’ús d’ampolles de plàstic;
  2. Les ampolles en qüestió passen a ser triturades. De fet, per cada metre quadrat s’arriben a reciclar 75 ampolles de plàstic;
  3. Després té lloc la producció de fil;
  4. Per últim, neix la Gamma ECO.

A més, dins d’aquesta gamma ecològica feta amb el reciclatge d’ampolles de plàstic, comptem amb tres models de panells acústics al nostre catàleg:

Un cas d’èxit de Grup Efebé

Fa un parell de mesos vam incorporar aquest material fonoabsorbent a les noves oficines de TransPerfect a Lisboa (Portugal). Vam fer un projecte de reforma interior dels espais d’oficina, on vam incorporar panells a diferents racons. En aquestes dues imatges es veu clarament l’ús que en vam fer en dos espais essencials de l’oficina: les cabines acústiques per a reunions i l’espai obert de co-creació.

Així doncs, vam incorporar panells acústics ECOcero®, per tal de reduir la reverberació acústica i garantir el benestar i la concentració de les persones que treballaran allà.

Posts relacionats

Per poder descarregar el contingut, si us plau faciliti’ns la seva adreça de correu electrònic.

Gràcies! La seva descarrega ja s’ha iniciat!

Alguna cosa ha anat malament, intenteu de nou més tard.

Si us plau revisi els camps marcats.