Anna Fornt a l’Emprenem del diari ARA

13/12/2021

Grup Efebé

El passat diumenge 12 de desembre, la Directora de Grup Efebé, l’Anna Fornt, va aparèixer a la secció Emprenem del Diari ARA.

L’ARA es va posar en contacte amb l’equip d’Efebé per fer una entrevista a la nostra directora i, així, donar a conèixer el seu perfil com a emprenedora. Entre el que va explicar a l’entrevista, l’Anna comentava que un èxit per a ella és  “haver tingut el recorregut professional actual com a dona, tenint una empresa consolidada i a la vegada una família”. D’altra banda, menciona com a fracàs que “si tornés enrere estudiaria arquitectura en lloc de disseny, ja que personalment no he pogut signar projectes arquitectònics”.

Grup Efebé va iniciar la seva activitat l’any 1998, ja fa més de vint anys. L’Ana Teresa Baldrich, la seva mare, va ser una gran impulsora per a la creació de l’empresa. Actualment, és Presidenta del Consell Administratiu del Grup Papelmatic, grup format per Grup Efebé, Papelmatic i Disnòrdic.

L’empresa es dedica al disseny, l’adequació, l’equipament i el manteniment d’espais per a centres educatius, corporacions i espais per a persones grans. Estem orgullosos del treball diari de l’equip liderat per Fornt, per repensar, redissenyar i crear entorns saludables, confortables i eficients, sempre pensant en el benestar de les persones.

En aquest enllaç us deixem pas al perfil Emprenem que ha publicat el diari ARA. Aquí en podeu veure una vista prèvia.

Anna Fornt a l'Emprenem

Font: Secció Emprenem al Diari ARA.

Baròmetre Grup Efebé

Aquest any 2021, amb la col·laboració de la Facultat de Ciències de la Salut de Blanquerna i l’empresa Tàctica Investigació Estratègica, hem publicat un estudi. El II Baròmetre Grup Efebé 2021, dónde y cómo queremos vivir cuando seamos mayores tracta d’aportar conclusions sobre la perspectiva de futur de les generacions de Baby Boomers i X amb el propòsit d’investigar i reformular l’oferta de solucions residencials actual per a la tercera i quarta edat.

Baròmetre Grup Efebé 2021

Per poder descarregar el contingut, si us plau faciliti’ns la seva adreça de correu electrònic.

Gràcies! La seva descarrega ja s’ha iniciat!

Alguna cosa ha anat malament, intenteu de nou més tard.

Si us plau revisi els camps marcats.