Cinc cadires d’escriptori ergonòmiques que cuiden la teva esquena

08/02/2021

efebe

En aquest article us volem proposar cinc cadires d’escriptori ergonòmiques que cuiden la vostra esquena i són adequades pel teletreball i per a l’oficina.

Passem moltes hores del nostre dia a dia asseguts treballant. Les persones que passen llargs períodes de temps assegudes necessiten cadires amb altes prestacions ergonòmiques, dissenyades per a acompanyar i afavorir els moviments naturals del cos, i per a garantir un confort ergonòmic de llarga durada.

A continuació, t’expliquem els avantatges d’utilitzar una cadira ergonòmica i et posarem alguns exemples. Segueix llegint!

Què hem de saber abans de triar una cadira d’escriptori?

cadires d’escriptori ergonòmiques

Com ha de ser una cadira ergonòmica?

És important que una cadira ergonòmica compti amb un disseny que permeti tenir la major comoditat possible. Per a això, és important que tinguin un bon suport lumbar, i que així es puguin evitar els problemes a l’esquena.

També és bo que comptin amb un disseny d’un respatller amb malla transpirable, especialment si utilitzem la cadira durant l’estiu. Perquè les cadires d’escriptori ergonòmiques siguin de qualitat s’han d’ajustar a la perfecció al teu cos, i mantenir la postura correcta de la teva esquena.

cadires d’escriptori ergonòmiques

També has de tenir en compte que, amb una bona cadira ergonòmica podràs aconseguir una posició còmoda per treballar. Sempre t’has de fixar que el suport del teu cap sigui òptim, perquè altrament podries tenir molèsties cervicals.

Les regulacions de les cadires d’escriptori ergonòmiques permeten fer un ajust segons les dimensions corporals individuals i les característiques dels altres elements de l’entorn (taula de treball, pantalla d’ordinador, etc.) i del tipus de treball a desenvolupar.

Una cadira no regulada o mal regulada perd l’objectiu pel qual va ser dissenyada. Per aquest motiu és indispensable que cadascú s’ajusti la cadira mitjançant les regulacions de què disposa.

5 cadires d’escriptori ergonòmiques d’EFEBÉ

Cadira Think

La Cadira Think entén com s’asseuen les persones i s’ajusta intuïtivament al teu cos i als seus moviments. Proporciona una posició asseguda molt còmoda i saludable en tot moment.

Think proporciona fàcilment un confort personalitzat i optimitzat amb un reduït nombre de regulacions. Els innovadors flexors Think distribueixen el pes de l’usuari i s’adapten a tots els seus moviments i canvis de postura. Els flexors del suport segueixen el moviment natural de la columna i de la pelvis. Estan calibrats individualment per proporcionar una subjecció òptima a cada zona de l’esquena

Una cadira ergonòmica concebuda també per minimitzar el seu impacte sobre el medi ambient durant tota seva vida útil.

Cadira Reply

La cadira de treball Reply aporta un toc clàssic i elegant a l’espai de treball al mateix temps que proporciona quatre avantatges principals: personalització, confort, senzillesa d’ús i sostenibilitat.

L’usuari es beneficia d’una subjecció lumbar, pèlvica i toràcica òptima. Reply Air s’ajusta de manera automàtica i exacta a la petjada de la columna vertebral de l’usuari.

Cadira Let’s B

La cadira Let’s B s’adapta perfectament en posició asseguda. El seu respatller flexible segueix els moviments naturals de l’esquena i proporciona una completa llibertat de moviment a la part superior del cos.

Aquest suport es compon d’una única escuma amb dues densitats diferents: una escuma densa garanteix una subjecció ferma de la regió toràcica mentre que una escuma tova assegura una subjecció més suau de la regió lumbar.

Cadira Please

La cadira de treball Please ofereix un alt nivell de confort gràcies a unes regulacions precises i intuïtives, la cadira s’adapta a les necessitats de cada usuari.

Please ha estat dissenyada per a acompanyar els moviments naturals de la columna vertebral en totes les postures al llarg del dia, i per a facilitar el treball intensiu que requereix llargs períodes en posició asseguda davant de la pantalla amb alt nivell de concentració.

Please afavoreix també diferents formes de treball i garanteix confort durador i subjecció postural òptima, tant si prefereix asseure’s en posició avançada com si tria posicions reclinades més relaxades.

Cadira Euphoria

Euphoria és una cadira regulable amb tub d’acer, seient i respatller entapissats sobre escuma de poliuretà d’alta densitat. Disposa d’un mecanisme sincro amb parada en 5 posicions i permet la regulació d’intensitat del sincro i de l’altura del suport mitjançant up-down.

Per poder descarregar el contingut, si us plau faciliti’ns la seva adreça de correu electrònic.

Gràcies! La seva descarrega ja s’ha iniciat!

Alguna cosa ha anat malament, intenteu de nou més tard.

Si us plau revisi els camps marcats.