Com és el disseny de l’entorn educatiu amb el nou Creative Apple Lab

03/02/2022

efebe

El disseny de l’entorn educatiu té un efecte directe en la forma d’aprenentatge dels nens i nenes a l’escola. Cada vegada són més els centres que apliquen noves metodologies innovadores, afavorint la innovació i la creativitat. Amb el Creative Apple Lab hem dissenyat espais educatius adaptats a aquestes noves formes d’aprenentatge.

Des de Microgestió i Efebé hem creat aquesta aula per millorar la tecnologia al centre i afavorir les possibilitats d’ensenyament i aprenentatge, amb equipament ergonòmic i la tecnologia d’Apple.

El Creative Apple Lab és un laboratori pensat per fomentar la creativitat, la implicació i els coneixements. Així, doncs, compta amb cinc espais dissenyats específicament per a les diferents fases del procés de treball creatiu.

A continuació, et donem alguns exemples de mobiliari que incloem des d’Efebé!

Grades de fusta

En primer lloc, per generar un àgora que fomenti el diàleg, incorporem els Cubs a mida Avet. Són una solució confortable i alhora ideal per a la col·laboració, ja que conjuntament formen grades que faciliten la visió per a presentacions i debats. Aquestes grades es caracteritzen per ser mòbils, oferint una flexibilitat de moviment total a l’aula per fer sessions de treball en grups reduïts.

Elements fonoabsorbents

Per a un entorn educatiu amb confort acústic busquem sempre la solució més adequada per a cada centre. Així doncs, cal reduir la reverberació acústica que es genera a l’aula, i això ho fem amb els elements fonoabsorbents. Aquests absorbeixen el soroll que es pot generar i milloren el confort acústic. A Efebé analitzem cada centre i adaptem el disseny de l’entorn educatiu d’acord amb les necessitats específiques de cada espai, escollint els elements fonoabsorbents que més s’adaptin a l’estètica i a la imatge corporativa del centre.

disseny de l'entorn educatiu

Disseny Efebé per al Creative Apple lab.

Mobiliari Manual Thinking

Un entorn educatiu com el que hem dissenyat afavoreix el treball en equip i la col·laboració entre alumnes. Per acompanyar el procés de generació d’idees, el mobiliari Manual Thinking és ideal. Les Taules i panells Manual Thinking i els Tamborets Alts, de la mateixa col·lecció, estan dissenyats per treballar en equip. Els panells estan muntats sobre rodes i tenen la capacitat de ser multiposició, doncs, de forma senzilla es poden col·locar com a taules altes o panells verticals. Així, facilita el fet que es pugui moure el mobiliari fàcilment per crear l’espai idoni en cada moment.

Doncs, aquest mobiliari afavoreix el treball de peu, que genera més dinamisme i involucració, ja que les persones se situen en una posició que facilita la participació.

Mobiliari Maker

L’espai d’experimentació és un entorn adaptat per a tallers de robòtica, per construir, fabricar i desenvolupar projectes de tecnologia i disseny.

Fa un any vam llançar la col·lecció de mobiliari de disseny i fabricació pròpia pels Espais FluAp. Dins el catàleg d’Efebé, està disponible la col·lecció de Mobiliari Maker: Taula Maker, Moble de gavetes d’emmagatzematge Maker i Taula Robotics Maker. Tots adequats per produir en equip i fomentar al màxim la creativitat.

Per poder descarregar el contingut, si us plau faciliti’ns la seva adreça de correu electrònic.

Gràcies! La seva descarrega ja s’ha iniciat!

Alguna cosa ha anat malament, intenteu de nou més tard.

Si us plau revisi els camps marcats.