Com podem eliminar virus i bacteris i mantenir espais més saludables?

07/04/2020

efebe

L’ús de pintures fotocatalítiques és una elecció sostenible per eliminar virus i bacteris. A més, és adequada pel moment que vivim en plena emergència sanitària provocada pel Covid-19 (coronavirus), ja que permeten renovar l’aire, aconseguir un entorn sa, net i de qualitat i reduir la propagació d’infeccions.

Els centres sociosanitaris i les residències de gent gran són alguns dels espais més vulnerables al virus que es troba actiu al nostre entorn i disposar d’espais saludables en aquest sector és imprescindible, doncs cal que adaptem l’ambient que ens envolta per evitar qualsevol tipus de contaminació.

I què podem fer des d’Efebé?

Des de Grup Efebé dissenyem i adequem espais acord a les necessitats dels usuaris, ara mateix cal tenir molta cura i mantenir tots els productes, mobiliari, entapissats o parets nets en tot moment per prevenir contagis. Comptar amb pintures o productes fotocatalítics ens ajuda a construir aquests espais saludables perquè es puguin mantenir nets i permetin renovar l’aire interior de forma constant. A més, augmenta l’eficiència i optimitza els processos d’higienització, així generem una reducció dels costos de manteniment i neteja, ja que un cop aplicat ja és permanent.

Els centres sociosanitaris i les residències compten amb molts usuaris i un equip ampli de personal sanitari, doncs com està la situació ara ens ajuden a:

Fiabilitat de les pintures fotocatalítiques: tecnologia Q-LAYER

Els resultats de la catàlisi parlen per si sols després d’un estudi realitzat en 10 granges porcines d’àmbit nacional. Els valors obtinguts de mesuraments realitzats mostren una reducció substancial dels índexs d’ATP i Nh3.

Aquests resultats van permetre a les granges on es va realitzar la prova millorar la seva eficiència, incrementant la producció de la granja i reduint els costos i temps associats a la higienització.
Així es manté salut dels animals que hi conviuen, que poden seguir creixent i no es veuen afectats per cap mena d’infecció. És hora d’actuar per tal d’implementar aquests canvis de millora als diferents sectors amb els quals treballem.

La tecnologia Q-LAYER està basada en l’elecció minuciosa d’ingredients dels quals s’ha comprovat científicament la seva eficàcia. Des que es va reconèixer el primer brot de coronavirus al sud de la Xina a finals de febrer de 2003, s’han utilitzat minerals semiconductors reforçats per la llum com a alternativa als desinfectants químics convencionals per a combatre aquest virus i afavorir la salut humana i al medi ambient. (Hong He et al, 2004)

eliminar virus i bacteris

Amb quins productes?

A Efebé disposem de pintures fotocatalítiques que eliminen la contaminació, mantenen l’espai net i higiènic i permeten millorar la qualitat de l’aire evitant el creixement de fongs i bacteris. També, s’usa en habitatges particulars i en edificis sensibles a la salut de les persones com escoles i llars d’infants, hospitals, edificis tancats i edificis públics:

pintures fotocatalítiques eliminar virus i bacteris

PhotoWall

Les parets activades amb PhotoWall utilitzen l’energia de la llum per destruir els contaminants de l’aire. S‘usa per a la decoració interior de parets i sostres en cuines, banys i en qualsevol tipus d’habitació que requereixi una elevada transpirabilitat.

CONSULTA LA FITXA TÈCNICA

PhotoActiva TB:

Les superfícies activades amb PhotoActiva TB® protegeix contra bacteris, fongs i virus, i impedeix el seu creixement. A més, contribueix a reduir la contaminació, mantenir les superfícies netes, i reduir olors.

CONSULTA LA FITXA TÈCNICA

PhotoDeco:

PhotoDeco s’usa per a la decoració interior de parets. Es disposa d’una àmplia gamma de colors que permeten crear llars amb aire pur, en entorns moderns i elegants.

CONSULTA LA FITXA TÈCNICA

PhotoSiloxana:

PhotoSiloxane s’usa per a la decoració exterior de parets. Es disposa d’una àmplia gamma de colors que permeten crear entorns amb aire pur, moderns i elegant.

CONSULTA LA FITXA TÈCNICA

 

Per poder descarregar el contingut, si us plau faciliti’ns la seva adreça de correu electrònic.

Gràcies! La seva descarrega ja s’ha iniciat!

Alguna cosa ha anat malament, intenteu de nou més tard.

Si us plau revisi els camps marcats.