Com reduir el soroll en el lloc de treball?

27/09/2017

efebe

Amb la finalitat de millorar el rendiment dels treballadors cada vegada són més empreses les que es preocupen de reduir el soroll en el lloc de treball.

Sovint, en les oficines de les empreses que aposten per els espais oberts i la innovació, hi ha problemes de concentració derivats de l’excés de soroll. No obstant això, encara que pugui semblar poc creïble, existeixen solucions que ajuden a reduir el soroll en el lloc de treball.

Disposar de panells fonoabsorbents que capten i redueixen substancialment la contaminació acústica és important de cara a disminuir el soroll ambiental i fomentar el confort i el rendiment dels treballadors.

Els panells fonoabsorbents són plaques d’escuma que es poden col·locar al sostre o a les parets. Compostes de materials que faciliten l’absorció del soroll són molt adequats per a oficines obertes. A més, en Efebé tenim de diferents mesures i colors per a enriquir els espais i potenciar la imatge corporativa de l’empresa.

Aquestes són les recomanacions que fem des de Efebé sobre el confort acústic:

Recomanacions de confort acústic:

EL CONSELL D’EFEBÉ

La reforma de l’oficina de Microgestió a Barcelona va ser un repte de reduir el soroll en el lloc de treball.

Aquesta oficina, de format obert, comptava amb greus problemes de concentració pel qual instal·lem panells fonoabsorbents en el sostre. A més reduir substancialment el soroll i l’estrès, els panells aporten un toc de disseny perquè van ser triats amb els colors corporatius que potencien la identitat corporativa de l’empresa.

Podeu llegir més en el blog del Grup Papelmatic amb el següent enllaç.

Equip Efebé: Iris Parés, Carme Olmos.
Fotografies: Azorin del Rio Fotoarquitectura.

Per poder descarregar el contingut, si us plau faciliti’ns la seva adreça de correu electrònic.

Gràcies! La seva descarrega ja s’ha iniciat!

Alguna cosa ha anat malament, intenteu de nou més tard.

Si us plau revisi els camps marcats.