Dia Mundial del Medi Ambient, disseny i fabricació sostenibles

03/06/2021

efebe

Aquest any, el Dia Mundial del Medi Ambient se centra en el lema “reimagina, recrea, restaura”. Aquest 5 de juny marcarà l’inici de la Dècada de les Nacions Unides sobre la Restauració dels Ecosistemes.

Durant dècades hem estat perjudicant els ecosistemes del nostre entorn. La restauració d’aquests comporta responsabilitat i compromís constant a escala global. Es tracta de grans accions però també d’una implicació en el dia a dia de la nostra societat. Pot semblar complicat o molest, però està a les nostres mans recuperar-los.

Com a ciutadans podem realitzar qualsevol acció responsable per aportar valor. Conrear la natura, tenir cura de la terra o reduir la contaminació i les emissions globals de gasos d’efecte hivernacle, entre altres opcions.

Efebé aposta per la sostenibilitat i el respecte pel medi ambient

El compromís amb la RSE forma part de l’ADN i del model de negoci de Grup Efebé. Som responsables del nostre entorn social, ambiental, econòmic i emocional oferint solucions que milloren la salut i el benestar de les persones en els espais professionals. A més, millorem i potenciem la sostenibilitat i el compromís amb el medi ambient, mantenint sempre un diàleg permanent amb els grups d’interès.

Dia Mundial del Medi Ambient

A Efebé entenem la sostenibilitat des d’un punt de vista social, econòmic i ambiental, per aquesta raó en la nostra primera col·lecció de mobiliari de fabricació pròpia dissenyem i fabriquem una sèrie de productes de proximitat, fabricats amb filosofia de producció de km0 i sostenibles en les seves formes i materials naturals i duradors.

A més, el procés de fabricació del mobiliari és responsable amb el medi ambient. L’equipament està fet amb fusta de tricapa d’avet i amb certificació PEFC. Es tracta d’un mobiliari focalitzat en l’equitat social, ja que la seva elecció és sota criteris responsables. Així, no només el nostre procés productiu és respectuós amb el medi ambient. També ho és l’elecció dels proveïdors de materials i, per descomptat, de la resta de mobiliari i equipament del nostre catàleg.

Per als acabats i vernissos del nostre mobiliari, escollim productes ecològics i sense tòxics, que no tenen cap efecte invasiu o negatiu en les persones ni en l’entorn ambiental. Així, treballem amb materials de baixa emissivitat d’elements volàtils.

Per poder descarregar el contingut, si us plau faciliti’ns la seva adreça de correu electrònic.

Gràcies! La seva descarrega ja s’ha iniciat!

Alguna cosa ha anat malament, intenteu de nou més tard.

Si us plau revisi els camps marcats.