Efebé col·labora a la 2a edició de la Transperfect Mountain Challenge

27/09/2019

efebe

Grup Efebé ens hem compromès de nou amb el càncer infantil patrocinant la segona edició de la Transperfect Mountain Challenge, que es va celebrar a Sant Iscle de Vallalta (Barcelona) el cap de setmana del 14 i 15 de setembre.

La TransPerfect Mountain Challenge és una cursa d’orientació que té com a objectiu principal recaptar 50.000€ per l’organització sense ànim de lucre AFANOC (Associació de Familiars i Amics de Nens Oncològics de Catalunya). Consisteix en una marató camp a través de 10 o 21 quilòmetres (nivell Gazelle) i una cursa d’orientació amb tres nivells diferents, de 3 i 6 hores (nivell Turtle i Fox) o bé familiar de 3 hores (nivell Xuklis).

Amb l’esdeveniment es van aconseguir més de 350 participants, tot un èxit. Ara restem expectants per conèixer la quantitat recaptada, que esperem reuneixi les expectatives de 50.000€ com l’any passat.

La TransPerfect Mountain Challenge des de dins…

Alguns membres del nostre equip de Grup Efebé vam llogar una casa rural amb les nostres famílies i vam passar allà el cap de setmana junts. Ens vam reunir el divendres a Sant Iscle de Vallalta i així vam poder participar a totes les activitats que va organitzar TransPerfect, com ara el Festival de Música amb grups d’aquí com alison DARWIN o bé Ocata.

Alguns membres de l’equip van participar a la cursa d’orientació en família i els més petits van poder gaudir de les seccions més adequades per les seves edats. Altres membres d’Efebé van ser una mica més valents i van participar a la marató aconseguint molt bons resultats.

Gràcies TransPerfect per organitzar aquest tipus d’esdeveniments i vetllar per la salut dels més petits. Esperem amb moltes ganes repetir a la tercera edició.

 

Per poder descarregar el contingut, si us plau faciliti’ns la seva adreça de correu electrònic.

Gràcies! La seva descarrega ja s’ha iniciat!

Alguna cosa ha anat malament, intenteu de nou més tard.

Si us plau revisi els camps marcats.