Efebé hem rebut una distinció com a Empresa Positiva 2019

28/10/2019

efebe

El divendres passat vam rebre una distinció com a Empresa Positiva al Palau Macaya de Barcelona.

L’equip d’Efebé vam assistir a la Jornada “L’empresa positiva i el compromís amb la comunitat” que va organitzar Edificis Positius juntament amb TSR (Territori Socialment Responsable), dues cooperatives sense ànim de lucre que tenen com a objectiu aconseguir que les persones visquin l’experiència de ser veïns i veïnes de forma positiva i alhora transformar la seva vida quotidiana cap a un model més sosteniblesolidari i integrador.

Primer de tot, en Josep Maria Canyelles va fer una presentació de la cooperativa i va explicar la iniciativa social que aquesta porta a terme amb la comunitat. Tot seguit, el filòsof Francesc Torralba va exposar com crear una “Ciutat Positiva“, posant sobre la taula com entén el concepte del bon veïnatge, com a punt d’equilibri entre la indiferència que mostrem de vegades respecte persones que viuen a la nostra comunitat i el fet de traspassar la privacitat. El bon veïnatge, doncs, enllaça aquestes persones sense ser invasiu i facilita les seves vides en comunitat.

Seguidament, va tenir lloc una taula rodona on membres de diferents empreses, entre les quals Grup Efebé, van presentar la seva labor com a empresa compromesa. L’Ester Segarra, Project Manager d’Efebé i l’Anna Fornt, directora, van ser dues de les encarregades de presentar la nostra empresa.

Finalment, la Daniela Toro i el Josep Maria Canyelles van lliurar les distincions d’Empresa Positiva a 8 empreses locals: Grup DKV, Grupo Menarini, Corporació Fisiogestión, Tarannà Viatges amb sentit, Corresponsables, Aigües de Barcelona, Associació Alba i Grup Efebé.

Per poder descarregar el contingut, si us plau faciliti’ns la seva adreça de correu electrònic.

Gràcies! La seva descarrega ja s’ha iniciat!

Alguna cosa ha anat malament, intenteu de nou més tard.

Si us plau revisi els camps marcats.