Efebé té una aliança estratègica amb Binomi Tecnopedagogia

18/12/2020

efebe

Grup Efebé hem signat un conveni de col·laboració amb la iniciativa d’innovació que porta el nom de Binomi Tecnopedagogia.

Es tracta d’una entitat que té per objectiu acompanyar a les persones posant al seu abast eines i estratègies per desenvolupar processos cognitius, emocionals i socials. A més, contribueix en totes les etapes evolutives de la persona (infantesa, adolescència, joventut i edat adulta).

A continuació, parlem sobre què ens vincula amb Binomi des d’Efebé i què ens aporta aquest acord.

En què consisteix l’acord?

Les dues organitzacions compartim una mateixa visió tant en la concepció dels centres educatius com de les residències de gent gran. Així doncs, Binomi aportarà valor gràcies a la seva experiència tecnopedagògica per a la millora de projectes educatius i assistencials, a través de la transformació dels espais.

Per la primera, ambdues organitzacions veiem l’escola com un espai holístic amb molt potencial de millora cap a un ecosistema educatiu més favorable. A més, per millorar la formació de les generacions futures, creiem que l’estratègia del disseny dels espais és fonamental. En segon lloc, busquem que les persones grans visquin en entorns òptims pel seu benestar tant físic com emocional. Així doncs, treballem per la salut dels nostres pares i avis. Volem que se sentin a gust a les residències, essent aquestes espais saludables i, alhora, estèticament agradables.

La nostra finalitat comuna consisteix en promoure la innovació a través de projectes de transformació dels espais. A més, aquests projectes posaran el focus en els valors de la sostenibilitat en el marc dels Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) de les Nacions Unides.

Per a més informació sobre aquest acord, pots fer-nos una consulta a través del formulari de contacte que trobaràs aquí. Contacta’ns i transforma el teu espai professional!

Per poder descarregar el contingut, si us plau faciliti’ns la seva adreça de correu electrònic.

Gràcies! La seva descarrega ja s’ha iniciat!

Alguna cosa ha anat malament, intenteu de nou més tard.

Si us plau revisi els camps marcats.