El disseny com a vector de transformació dels espais professionals – 20è aniversari

21/06/2018

Grup Efebé

El disseny com a vector de transformació dels espais professionals és el nom que descriu l’acte que vam celebrar a les oficines d’Efebé el passat 14 de juny amb motiu del nostre 20è aniversari. En ell, professionals dels sector sociosanitari, educatiu i empresarial van debatre, juntament amb el públic assistent, sobre el paper del disseny en la creació d’espais adequats a les necessitats de cada organització.  Vivim en moments accelerats, líquids, on els nous models organitzatius necessiten més rapidesa per respondre, reaccionar, prendre decisions i solucionar problemes, per això necessitem espais de Treball que responguin a aquest entorn canviant.

L’acte es va conformar dins la Barcelona Design Week que va tenir lloc durant els dies 7-14 de juny a la nostra ciutat. Alhora, va servir per celebrar amb els nostres clients, proveïdors i treballadors el 20è aniversari d’Efebé, una fita destacable.

Com va ser el 20è aniversari d’Efebé?

La tarda va començar amb una taula rodona moderada per Roger Brufau, psicòleg i fundador de INUIT, i conformada per:

Durant el debat, els professionals van compartir la seva experiència amb tots nosaltres. Van destacar com el disseny els ajudava a assolir els seus objectius i a transmetre els valors i el missatge que els representa.

Així mateix, el temps va anar guiant el debat a diversos punts, un d’ells ens va portar a reflexionar què és el disseny i com cadascú de nosaltres el percep.

Posteriorment, la celebració va continuar amb un còctel que va inaugurar una vetllada esplèndida amb aquelles persones que fan possible l’èxit d’Efebé.

A continuació, l’equip tècnic d’Efebé gaudint de la celebració. Gràcies al treball de totes nosaltres l’empresa segueix apuntant alt. També, gràcies de part de tot l’equip als assistents a la festa que van voler celebrar amb nosaltres aquest acte.

20è aniversari

Posts relacionats

Per poder descarregar el contingut, si us plau faciliti’ns la seva adreça de correu electrònic.

Gràcies! La seva descarrega ja s’ha iniciat!

Alguna cosa ha anat malament, intenteu de nou més tard.

Si us plau revisi els camps marcats.