Envelliment saludable: tornem a les residències

01/06/2021

efebe

La crisi de la Covid-19 ha sacsejat les rutines i el funcionament de les residències de gent gran. Aquest sector s’ha vist obligat a buscar noves maneres de cuidar i protegir a les persones grans fent la feina amb limitacions que fins ara mai havien imaginat.

En aquests moments, el 95% de les residències per a gent gran no tenen cap cas de Covid-19 i tenen el 93% dels residents vacunats. Ha arribat, doncs, el moment de tornar a obrir les residències i els centres de dia i que recuperem la normalitat d’aquesta “situació excepcional”.

Avui, més d’un any després de l’inici de la pandèmia, les residències i els centres de dia per a les persones grans són un espai segur de convivència. Això ha estat possible, sobretot, gràcies a la vacunació i a tots els esforços esmerçats pel sector dels recursos assistencials per tenir cura de les persones.

residències de gent gran

“Espais segurs, espais per conviure”

Per impulsar la reocupació, ACRA, l’Associació Catalana de Recursos Assistencials,  ha presentat en el marc de la campanya “Estem Preparats” el projecte “Espais segurs, espais per conviure”. Aquesta iniciativa mostra, amb xifres i dades, que els centres estan preparats per rebre nous usuaris i atendre’ls amb la màxima qualitat assistencial. El compliment de les normes de prevenció de la Covid-19 per part dels professionals, i sobretot el procés de vacunació, són dues claus que han fet possible que tant residències com centres de dia i la resta de serveis tornin a ser espais segurs per a les persones grans que necessitin ser ateses.

residències de gent gran

Beneficis dels projectes de residències d’Efebé

Amb els nostres packs i programes transformem els espais existents de les residències i els adaptem per a una atenció personalitzada i integral (ACCP). Garantim espais segurs, saludables i acollidors on, a més de confort i tracte humà, puguin disposar de mobiliari ergonòmic adaptat a les seves necessitats.

Els projectes d’Efebé destaquen per aportar solucions innovadores en habitabilitat, funcionalitat i conservació dels espais i de les persones, factor que repercuteix positivament en el prestigi i la reputació dels centres residencials.

El nostre equip treballa per a aconseguir residències segures, saludables i acollidores. Les mesures de seguretat i higiene han de ser compatibles amb l’atenció i l’acompanyament de les persones majors de manera acollidora.

A més, la gent gran i els treballadors guanyen en:

Consulta les Reformes de residències de gent gran que hem dut a terme

Per poder descarregar el contingut, si us plau faciliti’ns la seva adreça de correu electrònic.

Gràcies! La seva descarrega ja s’ha iniciat!

Alguna cosa ha anat malament, intenteu de nou més tard.

Si us plau revisi els camps marcats.