Escola Lleó XIII, edifici Torre: Obres de rehabilitació a la coberta i elements volats

15/02/2015

efebe

El nostre equip es troba davant d’un edifici catalogat de 1920 i això suposa tot un repte. No només perquè amb les nostres actuacions hem d’intentar mantenir l’essència d’un edifici tan antic, sinó perquè també, aquest tipus d’estructura dificulten el bon manteniment de l’espai. Tot i els esforços de l’Escola Lleó XIII per la bona conservació de l’edifici Torre, el pas del temps i la manca d’un programa de manteniment preventiu específic provoca el deteriorament de la coberta, els balcons i terrasses, afectant a l’estructura metàl·lica i provocant fissures i entrades d’aigua.

En primer lloc, redactem el projecte per la rehabilitació coberta i elements volats de l’escola de infantil i primària.

L’equip d’EFEBÉ s’encarrega de reparar els elements estructurats afectats i aïllar i impermeabilitzar la coberta per evitar entrades d’aigua a l’interior de l’escola. La intervenció a l’hora de reparar les esquerdes de la glorieta es realitza col·locant uns motllos a les baranes de formigó prefabricat i restaurant les terrasses, recuperant i reproduint els elements originals.

Per aquest projecte, utilitzem materials de fàcil manteniment que, no només ajuden a mantenir l’aparença d’un edifici de principis de segle sinó que, a més, garanteixen una major seguretat a totes les persones que es troben a l’escola.

Col.laboradors: Jaume Ratera (Arquitecte redactor). Equip Efebé: Anna Fornt (Project manager) Marta del Rio (Arquitecta), Vanessa Nogales (Arquitecta tècnica).

Per poder descarregar el contingut, si us plau faciliti’ns la seva adreça de correu electrònic.

Gràcies! La seva descarrega ja s’ha iniciat!

Alguna cosa ha anat malament, intenteu de nou més tard.

Si us plau revisi els camps marcats.