Fem de la llar d’avis Olivaret un espai més segur

15/02/2015

efebe

L’equip d’EFEBÉ es desplaça a l’Eixample de Barcelona per visitar la llar d’avis Olivaret. Allà detectem que les condicions de seguretat no són les més adequades per la gent gran en alguns emplaçaments.

En primer lloc, intervenim en la zona que hi ha entre la terrassa del pati interior i el menjador interior. L’estat del paviment fet a partir de rajola quadrada no compleix amb els requeriments de seguretat exigits pel CTE i el paviment continu a la rampa presenta tires antilliscants enganxades de manera provisional, cosa que no garanteix gaire els paràmetres se seguretat.

Des d’EFEBÉ proposem col·locar un nou paviment continu antilliscant que afavoreixi la mobilitat dels avis i doni una millor imatge de l’espai.

Donat que les llars d’avis són edificis d’ús continu, hem hagut d’actuar de la manera més ràpida possible per tal de provocar el mínim impacte sobre el transcurs del dia a dia dels habitants de la residència.

D’aquesta manera, en qüestió de 48 hores preparem la base del paviment i instal·lem el nou, assolint el nostre objectiu de crear un espai més segur i confortable pels avis.

Per poder descarregar el contingut, si us plau faciliti’ns la seva adreça de correu electrònic.

Gràcies! La seva descarrega ja s’ha iniciat!

Alguna cosa ha anat malament, intenteu de nou més tard.

Si us plau revisi els camps marcats.