Assistim a la Fira Hàbitat València 2023

06/10/2023

efebe

L’equip de Grup Efebé assistim a la Fira Hàbitat València, principal aparador internacional de la indústria espanyola de l’hàbitat que es va celebrar del 19 al 22 de setembre en el recinte de Fira de València. La present edició va reunir més de 800 empreses i marques nacionals i internacionals d’una vintena de països.

En aquest article recollim algunes de les tendències i novetats més destacades que vam poder veure durant la fira:

Estiluz va il·luminar la fira amb la seva innovació en disseny de lluminàries. L’empresa de Sant Joan de les Abadesses va presentar les seves últimes creacions i algunes de les seves peces més icòniques entre les quals va destacar Bols, un llum de formes suaus i orgàniques, amb una llum brillant i unes ombres poètiques que modelen les hores del dia.

nuevas lamparas estiluz Feria Hábitat Valencia 2023

 

A Greenarea, espai especialitzat en solucions biofiliques per al benestar es van poder veure els últims models i acabats de les solucions acústiques, biofiliques i sostenibles de les col·leccions ILLA i OTOgreen dissenyades per Rafa Ortega, en forma de panells, jardineres i llums o el mobiliari auxiliar Wild Stool de Jorge Herrera Studio per a asseure’s sobre la naturalesa.

Quadrifoglio Group Quadrifoglio Group mobiliario oficina

 

L’empresa italiana Quadrifoglio Group va acudir a la Fira Hàbitat València 2023 amb una selecció de destacats models de les col·leccions Design Living, Design Office i Design Lighting, centrats en els conceptes de funcionalitat, transversalitat i coordinació. En el seu estand van exhibir les elegants butaques City Lounge Déco en teixit beix fosc i potes de metall Grigio Ombra, amb les tauletes Mont-real i Miami en diferents altures, de disseny lineal i contemporani, combinades amb els pufs de la col·lecció Melbourne amb base de freixe pintat noguera, de sabor nòrdic. Tampoc va faltar a la cita la icònica cadira Moon, guanyadora del prestigiós premi europeu Red Dot Award – Best of the Best, a la categoria de Product Design.

ECOcero Ecocero en Feria Hábitat Valencia 2023

 

La companyia ECOcero , especialista en solucions acústiques sostenibles, va mostrar totes les seves novetats quant a productes i projectes a través de diferents espais i col·laboracions. Els seus panells acústics fonoabsorbents es caracteritzen per estar fabricats a partir d’ampolles de plàstic reciclat i per la seva alta capacitat de personalització per a cada espai.

patas de mesa Ofifran nueva colección sillas Ofifra

 

Ofifran, empresa amb més de 30 anys d’experiència en la fabricació de mobles d’oficina ens va presentar la cadira polivalent Channel light i les potes de taula o cavallets Infinity que permeten configuracions funcionals flexibles i creatives amb varietat de ritmes en funció dels seus usos.
patas de mesa Ofifran nueva colección sillas Ofifran

 

El know-how de la marca italiana Colos va ser present a través de la cadira Piazza. El tradicional seient de les cafeteries dels anys 20 va ser el model d’aquest projecte amb formes equilibrades i còmodes, que conjuga el disseny tradicional amb una producció moderna i resistent a la intempèrie.

Feria Hábitat Valencia 2023 Silla Piazza - colos

 

Vondom va assistir a la Fira Hàbitat València 2023 amb les últimes novetats i tendències en el sector del moble ‘outdoor’, fabricades amb fusta d’exterior i alumini. Materials naturals, resistents i càlids que reforcen l’argument sostenible de la companyia. A més, també van ser presentats per primera vegada les gandules daybed Milos, o els minimalistes llums de la col·lecció Posidònia. Altres col·leccions destacades engloben Gatsby, dissenyada per Ramón Esteve, de la qual destaquen el seu sofà modular, les seves taules i les seves jardineres, guanyadors del premi WallPaper Design Awards 2022; així com la còmoda i inconfusible daybed Iglu.

Lladró va participar amb una àmplia gamma de mobiliari, il·luminació, decoració, entapissat i descans. L’estand de Lladró es van presentar les últimes col·leccions de Lladró, de la mà de prestigiosos dissenyadors, Soft Blown de Nichetto Studio, tan sorprenent i divertida com a sofisticada i contemporània, o Mokuren de Naoto Fukasawa, inspirada en la impactant bellesa de les flors de la magnòlia blanca, que simbolitza els vincles eterns, seran punts focals en l’estand.

En TM Leader Contract sempre busquen rellevància en el món del disseny participant en els concursos internacionals més importants. A la Fira Hàbitat van presentar la cadira Nara guanyadora del German design Award 2023.

Silla nara TM Leader Contract Feria Hábitat Valencia 2023

 

Foto portada: © Estudio Brava

Per poder descarregar el contingut, si us plau faciliti’ns la seva adreça de correu electrònic.

Gràcies! La seva descarrega ja s’ha iniciat!

Alguna cosa ha anat malament, intenteu de nou més tard.

Si us plau revisi els camps marcats.