Grup Efebé tenim un nou magatzem a Barcelona

07/02/2022

Grup Efebé

Tenim un nou espai adequat per a mobiliari i equipament: el magatzem Efebé!

Aquest any passat 2021 va sortir la nostra primera col·lecció de mobiliari de disseny i fabricació pròpia pel sector educatiu. Al nostre catàleg online també hi consta una línia de mobiliari assistencial adaptat per a les necessitats de les persones grans.

El magatzem Efebé està situat al Carrer Teodor Llorente, al barri d’El Guinardó. Concretament, està molt aprop de l’oficina tècnica i el showroom, ambdós al Carrer Villar, 74.

En aquest vídeo podeu veure’n l’exterior! El podeu trobar al nostre perfil d’Instagram Reels.

nou magatzem a Barcelona

Façana exterior del nou magatzem Efebé.

Mobiliari FluAp

Pel sector educatiu hem dissenyat mobiliari adaptat pels Espais Fluids d’Aprenentatge, els entorns educatius més innovadors. Amb els nostres projectes FluAp promovem en els centres educatius un alt nivell de qualitat educativa i innovació, generant, així, entorns adequats per a l’aplicació de nous projectes educatius que generen un entorn col·laboratiu, innovador i creatiu.

Ergonomia, eficiència, sostenibilitat i qualitat, són paràmetres que caracteritzen el mobiliari FluAp. A Efebé adaptem l’equipament als sis espais que hem pensat pels centres més innovadors: debat, col·laboració, creativitat, recerca, experimentació i creativitat.

FluAp està validat per Segell SMART, una acreditació d’innovació i excel·lència educativa, Fundació Tr@ms i Binomi Tecnopedagogia, una iniciativa d’innovació, transformació i renaixença psicoeducativa.

nou magatzem a Barcelona

Taula Maker, dissenyada i fabricada per Efebé.

Equipament assistencial al nou magatzem a Barcelona!

I doncs, què aportem amb els nostres projectes assistencials? L’equip d’Efebé fem de les residències espais amables, saludables i acollidors, que milloren la qualitat de vida de les persones grans.

Al nostre catàleg està disponible la nostra col·lecció de capçals adaptats per a persones grans, pensats tant per a llits articulats com per a llits fixes en habitacions amb un o més llits. També pots trobar al nostre catàleg la tauleta de nit d’Efebé i l’armari individual, formats ambdós per una estructura de melamina de Roure Denver Natural. El seu to natural es troba de manera homogènia per tota la zona de la superfície.

nou magatzem a Barcelona

L’equip d’Efebé treballant.

Els projectes Efebé

El nostre nou magatzem a Barcelona respon a la necessitat que ens ha sorgit en aquests últims temps d’un espai per a tot l’equipament que tenim en estoc.

Comptem amb mobiliari que es pot adquirir directament del catàleg i, també, equipem els espais dels nostres clients a través de projectes integrals 360º, que inclouen des d’un anàlisi i detecció de les necessitats, disseny, execució del projecte, subministrament d’equipament i un acompanyament posterior.

Els nostres projectes són per a entorns professionals, principalment per a centres educatius, oficines i espais per a persones grans. A més, el 2012 vam fer uns apartaments a Sudan i, des d’allà, la nostra activitat s’ha mantingut nacional i internacional. Hem transformat espais a països com Grècia, Buenos Aires, Alemanya o Portugal.

Per poder descarregar el contingut, si us plau faciliti’ns la seva adreça de correu electrònic.

Gràcies! La seva descarrega ja s’ha iniciat!

Alguna cosa ha anat malament, intenteu de nou més tard.

Si us plau revisi els camps marcats.