Grup Papelmatic, al Butlletí RScat de la Generalitat de Catalunya

23/04/2020

efebe

Grup Papelmatic participa en la 34ª edició del butlletí RScat de la Generalitat de Catalunya.

Cada quatre mesos, el Consell de Relacions Laborals de la Generalitat de Catalunya publica el butlletí de responsabilitat social RScat.

Aquest butlletí té com a objectiu oferir a les empreses diverses eines i recursos que poden ser d’ajuda per incorporar a les polítiques de responsabilitat social.

Aquestes eines i recursos es presenten a través d’iniciatives exitoses que han implantat algunes de les empreses o altres organitzacions que participen en el butlletí.

Aquesta edició, en concret, s’ha vist notablement marcada per la Covid-19 que, inevitablement, ha transformat tots els escenaris que conformen la responsabilitat social.

Per això, des de la Comissió de Responsabilitat Social del Consell de Relacions Laborals han preparat una edició especial dedicada a la Covid-19, en la que diverses empreses, entre elles Grup Papelmatic, aporten les seves pròpies experiències.

Per a nosaltres és tot un honor participar en aquesta publicació i compartir la nostra visió sobre la RSC.

Quan la RSC forma part del nostre ADN

Des de l’origen de Grup Papelmatic, al 1965, el compromís amb la societat ja formava part de nosaltres. Amb els anys, ens hem anat nodrint d’aquests valors, fent que la RSC esdevingui l’eix principal de la nostra manera d’actuar.

A més, la nostra activitat està especialment orientada a aconseguir el benestar de les persones, ja sigui a través de la higiene o de la configuració d’espais saludables.

Com ens ha afectat la Covid-19?

La Covid-19 ha fet que ens adonem de la importància que té la higiene per a la nostra salut.

A més, la situació desencadenada per aquesta malaltia ha fet que ens replantegem la forma que prenen els espais de treball i pensar en noves alternatives que garanteixin la seguretat i el benestar de les persones.

Al Grup Papelmatic fa molts anys que vetllem per la higiene i el benestar de les persones, de manera que aquesta situació encara ha donat més sentit i afegeix valor a la nostra activitat.

Accions de RSC i Grup Papelmatic

Formem part de la junta de Respon.cat, així com participem en els tallers que s’organitzen sobre l’empresa responsable i els Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS).

Aquestes accions, a més de ser una via per compartir la nostra experiència, ens ajuden a conèixer millor les necessitats dels nostres grups d’interès i ens animen a continuar treballant.

A més, Grup Papelmatic està reconeguda com a empresa responsable gràcies al distintiu d’Etiqueta Responsable.

Al Grup Papelmatic desenvolupem diverses accions, des de la participació en el Programa Acords Voluntaris, per reduir les emissions de CO2 durant la nostra activitat, fins al foment de materials sostenibles que minimitzen l’impacte en el medi ambient i milloren el benestar de les persones.

Us convidem a llegir l’article complet de Grup Papelmatic publicat al Butlletí RScat.

També podeu veure la resta de publicacions del butlletí fent clic aquí.

Per poder descarregar el contingut, si us plau faciliti’ns la seva adreça de correu electrònic.

Gràcies! La seva descarrega ja s’ha iniciat!

Alguna cosa ha anat malament, intenteu de nou més tard.

Si us plau revisi els camps marcats.