III Baròmetre Efebé de la salut en entorns laborals

25/11/2019

efebe

Ja disposem de la tercera edició del baròmetre HGS de la Salut en entorns laborals a Espanya. Aquesta iniciativa va ser creada l’any 2014 per la consultora especialitzada HGS, que pertany al Grup Papelmatic. Un any més, comptem amb els resultats d’un qüestionari sobre les condicions dels treballadors al seu entorn laboral.

Per a l’execució d’aquest baròmetre, la consultora HGS, especialitzada en aportar solucions de benestar i confort, ha elaborat una enquesta digital a una mostra de 82 empreses, entre clients i proveïdors del Grup Papelmatic.

L’enquesta es va realitzar entre el 29 de març i el 30 d’abril d’aquest any 2019 i comptava amb preguntes i factors ordenats en dos blocs diferents:

El qüestionari consta de 14 preguntes sobre els aspectes associats a la pròpia oficina, com, per exemple, l’espai de treball, la climatització o les condicions d’il·luminació. A més a més, entre altres preguntes, els demanava quines accions concretes permeten millorar el benestar actual de l’espai on treballen o bé, quines iniciatives estarien disposats a implementar, com ara ioga o relaxació, activitats outdoors o tallers de cuina saludable, entre altres possibilitats.

Després de l’èxit mediàtic que van aconseguir les anteriors edicions, en les quals diferents mitjans de comunicació van fer ressò dels seus resultats, la consultora llança aquesta versió amb l’objectiu de veure com han evolucionat els resultats respecte l’any anterior.

Podeu consultar el qüestionari sencer aquí.

Per poder descarregar el contingut, si us plau faciliti’ns la seva adreça de correu electrònic.

Gràcies! La seva descarrega ja s’ha iniciat!

Alguna cosa ha anat malament, intenteu de nou més tard.

Si us plau revisi els camps marcats.