Incorporem panells acústics sostenibles de molsa natural

13/02/2023

Grup Efebé

La sostenibilitat està a l’ordre del dia de totes les organitzacions. A l’hora de dissenyar espais interiors cal seleccionar materials naturals i saludables, que segueixin processos responsables amb el medi ambient. Grup Efebé ens preocupem per la sostenibilitat, per això busquem solucions adequades als nostres projectes per la salut i el benestar de les persones i el planeta. Volem ser coherents amb els nostres valors.

Hem incorporat nous panells acústics sostenibles al nostre catàleg! Panells compostos per molsa 100% natural, recollida a mà de boscos escandinaus i conservada amb sals minerals. Purifica l’entorn i aporta naturalitat als espais, ja que aquesta molsa de ren escandinava està cultivada de forma natural i seleccionada a mà. El resultat és un espai més tranquil on la gent pot relaxar-se i concentrar-se.

Absorció de so innovadora

El disseny acústic d’aquests panells permet absorbir el so de l’entorn on es col·loca. Compta amb una estructura altament porosa que permet una capacitat d’absorció de so excepcional en un ampli rang de freqüències. El material constitueix una alternativa a les opcions sintètiques alhora que ofereix un rendiment líder en la indústria.

Manteniment i característiques dels panells acústics sostenibles

El liquen de la molsa ja no és viu, de forma que no requereix cap manteniment: ni aigua ni llum solar. A més, aquests panells acústics:

Posts relacionats

Per poder descarregar el contingut, si us plau faciliti’ns la seva adreça de correu electrònic.

Gràcies! La seva descarrega ja s’ha iniciat!

Alguna cosa ha anat malament, intenteu de nou més tard.

Si us plau revisi els camps marcats.