La positivitat, el nou repte empresarial

14/11/2019

efebe

L’Anna Fornt, directora de Grup Efebé i membre de la junta directiva de Respon.cat, ens explica com treballem des d’Efebé per aconseguir bones pràctiques en desenvolupament responsable del territori, quines accions de bon veïnatge duem a terme i com animem altres empreses a seguir aquest camí.

A finals d’octubre, l’equip d’Efebé vam rebre una distinció com a Empresa Positiva basat en la ISO 26000 (Organització Internacional de la Normalització) pel nostre compromís amb el territori. Juntament amb altres set empreses, comptem amb aquest reconeixement pel bon veïnatge empresarial com a compromís de responsabilitat social de proximitat.

El divendres 25 d’octubre es va celebrar la “Jornada Empresa Positiva i el compromís amb la comunitat” al Palau Macaya. L’Anna Fornt va participar a una de les taules rodones i va ressaltar la importància que té que “Catalunya esdevingui un país socialment responsable incentivant que les empreses desenvolupin programes i mesures que incrementin els territoris compromesos”.

Tot seguit, una vegada obtinguda la distinció d’Empresa Positiva, la nostra directora va oferir una petita entrevista a Edificis Positius, la cooperativa que promou aquesta iniciativa social de veïnatge positiu.

Per poder descarregar el contingut, si us plau faciliti’ns la seva adreça de correu electrònic.

Gràcies! La seva descarrega ja s’ha iniciat!

Alguna cosa ha anat malament, intenteu de nou més tard.

Si us plau revisi els camps marcats.