L’ergonomia a les escoles

13/02/2019

efebe

Els infants dediquen una tercera part del dia a les activitats escolars, per això, és convenient proporcionar-los una bona educació postural a més de poder comptar amb ergonomia a les escoles a través del mobiliari que més s’adeqüi a les seves necessitats i a les seves característiques antropomètriques, ja que pot evitar riscos per la seva salut.

Segons indica l’Institut de la Juventut del Ministeri de Sanitat (INJUVE), s’ha de tenir en compte la talla dels individus a l’hora de seleccionar i distribuir mobiliari escolar entre les diferents classes, i pensar per quines assignatures seran utilitzats.

A continuació, et deixem algunes indicacions de l’INJUVE sobre quines característiques ha de presentar el mobiliari escolar i com ha de ser utilitzat.

Com ha de ser un centre ergonòmic?

A Efebé estem compromesos amb la salut dels més petits, és per això que ens preocupem per l’ergonomia en els centres educatius. Els nostres projectes de reforma d’escoles se centren sempre en el benestar d’alumnes i docents. A més, comptem amb ells per definir i dissenyar cada part dels projectes, sempre atenent a les seves necessitats diàries.

Som distribuidors de mobiliari homologat per la Unió Europea que s’adapta a les curves del cos i evita l’adopció de postures incorrectes. Al nostre catàleg online pots trobar l’equipament que incorporem en els centres. A més, també et deixem l’enllaç perquè puguis descobrir tots els detalls dels nostres projectes per a escoles aquí.

En aquest article de Grup Papelmatic pots trobar més informació sobre com aconseguir un centre ergonòmic.

Per poder descarregar el contingut, si us plau faciliti’ns la seva adreça de correu electrònic.

Gràcies! La seva descarrega ja s’ha iniciat!

Alguna cosa ha anat malament, intenteu de nou més tard.

Si us plau revisi els camps marcats.