Les 3 oficines més creatives d’Efebé

23/06/2022

Grup Efebé

Les tendències en el disseny d’oficines i entorns de treball evolucionen constantment. Actualment, alguns dels elements claus per una oficina adaptada el 2022 són la creativitat, la sostenibilitat i la tecnologia. En aquest article ens centrarem a presentar-vos tres de les oficines més creatives que hem executat l’equip de Grup Efebé.

La creativitat és entesa com la “capacitat que té una persona per imaginar, inventar i crear coses.” Si apliquem aquesta capacitat en el disseny d’un espai d’oficina real, aquest pot esdevenir un entorn de treball creatiu. Ho fem possible gràcies a la recerca constant de noves tendències en el sector de l’arquitectura, la construcció i el disseny d’interiors. A més, comptem amb un equip professional que coneix en detall com adaptar un espai, sempre amb l’objectiu que compleixi dos requisits essencials: benestar i funcionalitat.

A continuació, Grup Efebé et recomanem conèixer els nostres tres últims projectes de creació d’oficines creatives a Barcelona, Lisboa i Madrid.

Les tres oficines més creatives a càrrec d’Efebé

Grup Efebé fem projectes a escala internacional des de l’any 2013, quan vam marxar per primera vegada a Sudan, per reformar nous apartaments de Khartoum. Entre els últims mesos de l’any passat i aquest primer semestre de 2022 hem executat tres projectes d’oficina a Barcelona, Madrid i Lisboa.

Els espais d’oficina demanden estètica però sobretot practicitat. Són entorns pel dia a dia, per poder treballar a gust. Doncs, a l’hora de crear un projecte com aquests, cal plantejar espais estèticament bonics i alhora funcionals, que donin resposta a les necessitats dels nostres clients.

Els tres projectes que mencionem respecten la identitat corporativa de cada empresa. Són oficines adaptades als nous temps, amb dissenys moderns i alhora funcionals per les necessitats de les persones que hi treballen. A més, comparteixen l’estil d’Efebé, que es basa a crear espais saludables, eficients, confortables, sostenibles i ergonòmics.

Projecte a Barcelona

Aquestes oficines creatives de Barcelona compten amb 291,8 m². Es tracta d’un projecte que vam fer als inicis d’aquest any 2022. Ens encanta el resultat, una combinació de tons neutres, llum natural. A més, ens sembla un espai molt ben acabat, amb un resultat òptim i beneficiós a nivell estètic, visual i de benestar per les persones que treballen en aquesta oficina.

Estan situades a l’edifici Generali, a Passeig de Gràcia (Barcelona). Aquest projecte és a la primera planta de l’edifici. En aquests moments, seguim treballant en el disseny i la reforma interior de les oficines d’altres plantes de l’edifici, per aconseguir fer una actualització i adaptació de les noves normatives d’accessibilitat.

Amb una adaptació personalitzada per les necessitats dels clients, intentem que cada oficina tingui una part de treball oberta i una altra individual, una de treball en equip i una zona més informal.

Projecte a Lisboa

Ens trobem en un procés de transformació cap a un model de treball híbrid, que combina el teletreball amb el treball a l’oficina. L’espai corporatiu adaptat ha de comptar amb entorns col·laboratius per aprofitar el retrobament de l’equip de forma presencial. Per això, una oficina com aquesta de Lisboa, està adaptada per poder fer videotrucades, reunions i molt treball en equip.

A més, l’oficina de Lisboa és la més gran i es caracteritza per ser un entorn amb diferents escenaris de treball pensats de forma personalitzada per les necessitats del personal. L’oficina en qüestió compta amb sales adaptades, cabines tractades acústicament, espais de co-creació amb mobiliari flexible ideal per a la col·laboració i una zona office per a relacionar-se i treballar de forma més informal.

L’espai compta amb 744 m² i ja acull a més de 40 persones treballant-hi.

 

Projecte a Madrid

L’equip de Grup Efebé vam adaptar una oficina creativa al centre de la capital, concretament, a la Gran Via de Madrid.

En un total de 240 m² vam adequar espais saludables, eficients i confortables. Aquests es divideixen en un espai obert de treball, dues sales de reunions, una sala one-to-one, una zona office per a la cuina i un espai d’oficina més creatiu per a treballar en equip i fer sessions col·laboratives. A part hi ha l’office la cuina per treballar en equip.

 

I doncs, vols seguir descobrint noves oficines creatives? Entra aquí i descobreix més projectes.

Posts relacionats

Per poder descarregar el contingut, si us plau faciliti’ns la seva adreça de correu electrònic.

Gràcies! La seva descarrega ja s’ha iniciat!

Alguna cosa ha anat malament, intenteu de nou més tard.

Si us plau revisi els camps marcats.