“L’impacte del teletreball als espais d’oficina”, un webinar d’Efebé

30/03/2021

efebe

El passat dijous 17 de març vam fer el webinar: “L’impacte del teletreball als espais d’oficina”.

En aquest webinar vam parlar sobre l’impacte del teletreball als espais d’oficina des d’una visió realista provinent de dades autèntiques de treballadors. Des de fa uns mesos, Efebé hem estat treballant en el nostre quart Baròmetre del sector d’oficines: “Teletrabajo y la necesidad de repensar el Espacio Oficina”.

Hem fet una investigació específica juntament amb Tàctica Investigació Estratègica per conèixer les necessitats dels treballadors en l’actualitat i establir idees clau per conèixer l’impacte del teletreball. Al webinar varem mostrar els resultats d’aquesta investigació que es va realitzar el mes de gener d’aquest any 2021 a una mostra de 896 individus, professionals i empleats d’un rang d’edat d’entre 20 i 65 anys.

Aquí podeu consultar sencer el Barómetro Grupo Efebé 2021: Teletrabajo y la necesidad de repensar el Espacio Oficina.

Quin fou l’objectiu del webinar: “L’impacte del teletreball”?

Aquest webinar respon a entendre quin ha estat l’impacte del teletreball i veure com serà la tornada a les oficines. Altres anys focalitzàvem molt l’estudi en la salut dels espais de treball. Aquest any, hem volgut entendre aquesta salut dels entorns laborals però enfocant-nos en com s’ha modificat aquesta percepció des de l’arribada de la Covid-19, amb el teletreball i la tornada a les oficines.

Intentar entendre, sobretot en aquests moments de canvi, quines són les percepcions i actituds de les persones per innovar i per començar a transformar els espais d’oficina, que hem vist que serà important canviar tenint en compte l’impacte del teletreball, que es consolidarà com a modalitat de treball.

Durant la sessió vam tractar diferents temes interrelacionats, analitzant les respostes dels professionals a les qüestions que plantejàvem al Baròmetre, com ara:

A més, és important per nosaltres perquè creiem que els espais han de ser propicis perquè les empreses siguin saludables, enteses des d’una visió holística. Entenem que l’espai ha de respondre a l’activitat que s’hi realitza però també ha de fomentar la cultura corporativa i les relacions interpersonals que fan que les empreses es desenvolupin de forma diferent.

Quins van ser els ponents de la sessió?

L’Anna Fornt, CEO de Grup Efebé, i el Cristòbal Domingo, CEO de Tàctica investigació i estratègia, van ser els responsables d’explicar les conclusions i resultats de l’estudi esmentat.

L’Albert Valls, d’altra banda, va exposar com les oficines adaptades als nous temps necessitaran espais que ajudin a garantir el benestar dels treballadors. L’Albert és cofundador de Fisioreact, una empresa de fisioteràpia especialitzada per a pacients particulars. Així doncs, ens va parlar de com ha de ser una empresa saludable i què ha d’oferir als treballadors.

A continuació pots visualitzar un vídeo recull del webinar del dia 17. A més, al nostre canal de YouTube trobaràs petits vídeos amb fragments de la sessió. Et convidem a descobrir-los fent clic aquí!

Per poder descarregar el contingut, si us plau faciliti’ns la seva adreça de correu electrònic.

Gràcies! La seva descarrega ja s’ha iniciat!

Alguna cosa ha anat malament, intenteu de nou més tard.

Si us plau revisi els camps marcats.