Mascaretes de protecció facial reutilitzables

22/04/2020

efebe

Per tal d’evitar el risc de propagació i contagi del Covid-19, des del Grup Papelmatic s’ha facilitat a tot el personal del grup un kit de protecció que consta d’una caixa de 100 guants, 6 ampolles de gel hidroalcohòlic de 100ml i 8 mascaretes de protecció facial que es poden rentar i són reutilitzables.

L‘oferta d’aquests productes s’ha vist limitada forçosament com a conseqüència de l’alta demanda i la baixa disponibilitatAixò, al seu torn, ha fet que s’estudiïn noves alternatives possibles i igualment vàlides per frenar la propagació de contagi.

Des d’Efebé, hem facilitat mascaretes als treballadors a les obres per tal de complir amb les normatives de seguretat i vetllar per la salut de tots. Aquestes mascaretes s’han incorporat al catàleg de Papelmatic i són reutilitzables, es poden rentar fins a 75 vegades.

A continuació, repassem les principals característiques.

Fabricació nacional

En les últimes setmanes, veiem com algunes empreses adapten la seva activitat per sumar-se a la lluita contra el Covid19És el cas d’aquestes màscares rentables i reutilitzables, que han estat fabricades en tallers nacionals, originalment dedicats a la marroquineria i confecció.

Aquests tallers han modificat temporalment la seva activitat habitual per oferir una alternativa segura i sostenible pel que fa a protecció facial.

Mascaretes de protecció facial reutilitzables

 

Apta per tots els entorns professionals

Aquesta mascareta rentable i reutilitzable està pensada per a ser usada en qualsevol entorn professional (hospitals, sales blanques, indústria alimentària, etc).

El teixit amb el qual ha estat fabricada aquesta mascareta rentable i reutilitzable compleix amb la normativa UNEEN 13795: 2019, que indica que aquest material és apte per a l’ús en àrees quirúrgiques.

La seva principal funció és actuar com a barrera per frenar el traspàs dels gèrmens patògens a altres professionals, pacients o a l’ambient.

Mascaretes de protecció facial reutilitzables

Es pot rentar fins a 75 vegades

Les màscares es poden rentar en màquines rentadores seguint les instruccions facilitades pel fabricant a la fitxa tècnica. Destaquen entre altres productes homònims perquè es poden rentar fins a 75 vegades.

Això les converteix en un producte molt rendible i sostenible, ja que el seu caràcter rentable permet allargar la vida de les màscares considerablement i de forma segura.

Teixit molt versàtil

Aquestes màscares facials rentables i reutilitzables estan fabricades amb microfilaments de polièster texturat i filaments de carboni, composició que resulta en un teixit hidròfob.

Aquesta composició ofereix una gran durabilitat, fàcil manteniment i resistència tot i els múltiples rentats. A més, resulta en un teixit agradablecòmodetranspirable i amb propietats antiestàtiques permanents.

Si vols més informació sobre les mascaretes rentables i reutilitzables pots contactar amb nosaltres fent ús dels nostres canals de comunicació.

Per poder descarregar el contingut, si us plau faciliti’ns la seva adreça de correu electrònic.

Gràcies! La seva descarrega ja s’ha iniciat!

Alguna cosa ha anat malament, intenteu de nou més tard.

Si us plau revisi els camps marcats.