Catàleg de mobiliari assistencial

Afavorir l’autonomia, fomentar la socialització o millorar la salut i el benestar de les persones grans són alguns dels beneficis dels nostres projectes amb equipament adaptat per a una atenció personalitzada i integrada centrada en la persona (ACCP).

Aquest catàleg de productes l’hem ideat per garantir les millors solucions d’equipament per a la vostra residència. A Efebé disposem d’una àmplia gamma de mobiliari ergonòmic adaptat a les necessitats de les persones que viuen i treballen en una residència.

 

Beneficis

Disseny centrat en les persones pel seu benestar

Mobiliari ergonòmic

Confort tèrmic, acústic i lumínic

Seguretat i higiene per la salut de les persones

Producció local sostenible de Km0

Resistència en el temps

Amb el Catàleg de mobiliari assistencial garantim espais segurs, saludables i acollidors, reduint el consum d’energia amb tècniques i sistemes més eficients i millorem la qualitat de vida de les persones grans i el personal que les cuida, amb materials saludables, ergonòmics i respectuosos amb el medi ambient.

Tots els productes estan pensats i seleccionats per aportar solucions als diferents espais amb l’objectiu d’estimular les relacions entre les persones i vetllar pel compliment d’una atenció personalitzada i integral. En aquest catàleg trobareu mobiliari per a la recepció, els espais de socialització, els espais de col·laboració i reflexió, els dormitoris i zones privades, els espais exteriors i, especialment, pels espais de cura.

Tenim molta oferta, però si no trobes el que busques et podem fer un disseny a la mida de les teves necessitats. Tot el mobiliari té el segell de garantia d’espai segur, saludable i acollidor i l’hem seleccionat amb criteris de sostenibilitat, ergonomia, confort, durabilitat, estètica, seguretat i higiene.

 

Descarrega PDF

Per poder descarregar el contingut, si us plau faciliti’ns la seva adreça de correu electrònic.

Gràcies! La seva descarrega ja s’ha iniciat!

Alguna cosa ha anat malament, intenteu de nou més tard.

Si us plau revisi els camps marcats.