Mobiliari escolar FluAp

El mobiliari escolar FluAp, de disseny i fabricació pròpia, deixa enrere la idea d’escola convencional i facilita una docència focalitzada en el treball cooperatiu.

Amb aquest catàleg de productes aportem les millors solucions d’equipament per a escoles i centres educatius. Disposem d’una àmplia gamma de mobiliari que reforça l’escola com un espai holístic on la innovació educativa arriba a través del disseny dels espais.

Beneficis

Una major interacció pràctica entre estudiants i docents, creant una experiència d’aprenentatge que millora la implicació i la participació

Un increment del pensament crític dels estudiants per prendre decisions

Potenciar el treball en equip i per projectes

Fomentar un aprenentatge inclusiu

Afavorir l’autonomia de l’equip docent en la utilització de noves metodologies

Posar a l’alumne en el centre de tot el procés pedagògic

El disseny dels espais d’aprenentatge té un efecte directe en l’educació dels estudiants. A Efebé creem espais adaptats a les noves formes d’aprendre i ensenyar, equipats amb el mobiliari més adequat per a aquestes metodologies més innovadores.

Per això, en aquest catàleg, trobaràs mobiliari que fomenta la col·laboració, el debat, la reflexió, la creativitat, l’experimentació i la recerca. Tenim molta oferta, però si no trobes el que busques et podem fer un disseny a la mida de les teves necessitats com a escola.

Descarrega PDF

Per poder descarregar el contingut, si us plau faciliti’ns la seva adreça de correu electrònic.

Gràcies! La seva descarrega ja s’ha iniciat!

Alguna cosa ha anat malament, intenteu de nou més tard.

Si us plau revisi els camps marcats.