Participem a la Fira de col·laboradors de la Fundació Tr@ms

18/02/2020

efebe

El dijous passat dia 13 de febrer vam participar a la Fira d’empreses col·laboradores que organitza la Fundació Tr@ms.

Aquesta és una entitat sense ànim de lucre amb diferents escoles associades. Proposa un projecte col·laboratiu que agrupa escoles sensibilitzades a convertir la innovació com a element identitari de cada centre educatiu.

Les diferents empreses que hi participàvem vam presentar les nostres propostes innovadores a les escoles i públics que hi van assistir. Dues de les Project Managers del nostre equip, Iris Parés i Marta del Río, van estar al capdavant del nostre stand durant tot el matí.

Grup Efebé transformem els espais per adaptar-los a les noves tendències pedagògiques, comptem amb equipament adequat a les maneres d’aprendre i treballar actuals. Es tracta d’aules interactives, multifuncionals i tecnològiques on es fomenta el treball en equip i l’aprenentatge actiu.

A més, amb el Pack Espais d’innovació i creativitat oferim projectes complets d’adequació dels espais a aquest canvi que s’està implantant. Juntament amb l’estudi Manual Thinking, hem dissenyat mobiliari que fa rendir més i millor als alumnes i professors, amb l’ús de taules adaptades per col·locar mapes i etiquetes per a les metodologies com ara el design thinking o el brainstorming.

Fundació Tr@ms

Efebé som distribuidors de dues marques de mobiliari infantil. En primer lloc vam presentar Zioxi, una marca anglesa que porta la innovació i la tecnologia als centres educatius, amb equipament com ara armaris, taules o torres elèctriques. D’altra banda, el mobiliari infantil de Linha Bloom Europe destaca per ser sostenible i de qualitat i adaptar-se a les diferents edats dels infants amb tauletes, tamborets, cadires, llits i estanteries.

Per poder descarregar el contingut, si us plau faciliti’ns la seva adreça de correu electrònic.

Gràcies! La seva descarrega ja s’ha iniciat!

Alguna cosa ha anat malament, intenteu de nou més tard.

Si us plau revisi els camps marcats.