Primera sessió de treball com a Empresa Positiva

19/11/2019

efebe

El passat divendres 15 de novembre, l’equip d’Efebé vam realitzar la primera sessió de grup de treball com a Empresa Positiva, coordinat per la Daniela Toro, Responsable de Productes per Empreses d’Edificis Positius.

La cooperativa TSR (Territori Socialment Responsable) té per finalitat fomentar el desenvolupament sostenible i específicament territoris socialment responsables. Així mateix, TSR es comprometen amb els ODS (Objectius de Desenvolupament Sostenible) de l’Agenda 2030 de les Nacions Unides. Com a empresa positiva, a Efebé estem plantejant objectius per a millorar les nostres pràctiques i ser positius amb les nostres activitats empresarials.

Al nostre equip hem començat a avançar en veïnatge positiu, individualment a les nostres comunitats de veïns i com a empresa. Després del taller del setembre, comptem amb alguns membres de l’equip que estan treballant un projecte per la iniciativa. D’aquesta manera, tenim intenció de visibilitzar-la al barri on es troba la nostra oficina, el Guinardó, i així aconseguir ser veïns positius i animar a la resta a unir-se a aquesta iniciativa.

A la propera sessió, s’abordaran casos pràctics per trobar solucions de manera compartida a les problemàtiques que ens anem trobant als nostres casos personals i al veïnatge de la oficina.

Per poder descarregar el contingut, si us plau faciliti’ns la seva adreça de correu electrònic.

Gràcies! La seva descarrega ja s’ha iniciat!

Alguna cosa ha anat malament, intenteu de nou més tard.

Si us plau revisi els camps marcats.