Residències Fundació Ana Ribot, el primer centre de nit de Catalunya

Pallejà | 2023

L’equip de Grup Efebé hem definit els nous espais de la Fundació Ana Ribot, situada a Pallejà, municipi de la comarca del Baix Llobregat.

La casa unifamiliar de la família de l’Ana Ribot es va construir l’any 1877 i va ser ampliada en els anys 50 del segle passat. L’any 2018 va ser donada a la Fundació Ana Ribot per ampliar i millorar els serveis assistencials a la gent gran i l’Alzheimer.

El nostre projecte comptava amb 1.600 m2 per adaptar els nous serveis als espais. Separats en quatre plantes, hem dissenyat un nou model de gestió conjuntament amb l’equip directiu de la Fundació. Aquests espais compten amb sales individuals i grupals de fisioteràpia, cuina pròpia, sales de formació, sales polivalents per fer tallers adaptats a les necessitats dels usuaris/àries, sala pensada específicament pel voluntariat, sales de reunions, biblioteca, espai d’administració i, per últim, vestuaris pel personal.

VULL UNA REFORMA COM AQUESTA

Primer centre de nit a Catalunya

La Fundació Ana Ribot obrirà les portes d’un centre de nit que pugui acollir les persones de forma puntual, durant uns dies o setmanes.

L’objectiu és mantenir a la persona gran el màxim possible a casa seva.

El disseny dels espais està adaptat a les seves necessitats i pensat per atendre-les amb personal especialitzat en dependència física o cognitiva.

Apartaments sènior – Cohousing

Els habitatges sènior faciliten a les persones grans autonomia, privacitat, seguretat i confort, acompanyades de tot tipus de serveis.

Els espais cohousing sènior són apartaments dissenyats amb les últimes tecnologies incorporades per facilitar el dia a dia de les persones, per maximitzar la seva independència i compensar els dèficits potenciant la seva intimitat.

Per a ús individual o en parella, compten amb tres espais amplis i diferenciats: saló amb cuina incorporada, habitació i bany adaptat per a dependents.

Sala polivalent

Els nous serveis compten amb un espai versàtil per dur a terme diferents activitats i potenciar l’envelliment actiu.

Pensat per a l’oci, la rehabilitació cognitiva o la iniciativa d’un menjador social per a persones grans que es troben soles. Així es potencia la socialització i l’autonomia i s’afavoreix l’acompanyament social, evitant la solitud.

Salut física i mental

Un espai de fisioteràpia dissenyat amb l’objectiu de mantenir les capacitats físiques i funcionals de les persones grans que han patit algun tipus de deteriorament físic. Un espai per al treball físic, rehabilitació i potenciar l’autonomia. Equipat amb aparells de treball d’última generació, personalitzant el tractament i oferint una avaluació continuada.


Posts relacionats

Per poder descarregar el contingut, si us plau faciliti’ns la seva adreça de correu electrònic.

Gràcies! La seva descarrega ja s’ha iniciat!

Alguna cosa ha anat malament, intenteu de nou més tard.

Si us plau revisi els camps marcats.