Altres sectors Obres de reforma del centre de ioga Cosmic Soul Center

Sant Just Desvern | 2020

Dimensions: 140 m2

Tipus d'intervenció: Obra de reforma

A principis del 2020, l’equip de Grup Efebé vam tenir l’oportunitat de realitzar l’obra de reforma d’un local comercial al centre de Sant Just Desvern per acollir el centre de Ioga Cosmic Soul Center.

Aquest projecte ha estat una col·laboració amb We Design, un equip especialista en el disseny d’espais. En aquest cas, Efebé ens vam encarregar específicament de l’obra amb el nostre equip tècnic i d’operaris. Ambdues organitzacions compartim els mateixos valors, per a millorar la vida de les persones, a través de la transformació dels espais.

Vam aconseguir generar una atmosfera relaxada als espais de Cosmic Soul Center. Amb solucions innovadores, vam crear espais estètics i funcionals, pel dia a dia dels usuaris del centre.

Les obres van constar el gruix de totes les feines de ram de paleta fins l’execució de tots els mobles de fusta realitzats a mida, igual que els tancaments. L’execució del projecte es va realitzar amb èxit dins els terminis establerts. A més, el treball exhaustiu sobre els detalls d’acabat va sumar en l’objectiu de recerca del propòsit de l’espai.

VULL UNA REFORMA COM AQUESTA

Il·luminació indirecta a la Sala Corporal

Per tal que la il·luminació ens permetés una millor experiència per l’usuari, vam jugar amb una il·luminació indirecta sobre un trasdossat de pladur on es van realitzar obertures que permetien acultar la lluminària led.

A més, aquest tractament lumínic el vam incorporar a través d’un cercle esculpit a la paret, símbol de la unitat de cos i ment. Tot plegat aporta un ambient de calma ideal per fer massatges relaxants o terapèutics.

Distribució dels espais

La distribució interior es centra en la clara divisió d’espais de la zona entrada, despatxos i sala de teràpies, amb la sala d’activitats. Aquesta divisió es va dur a terme amb l’execució d’un tancament de vidre laminat i fusta seguint l’acabat de tot el mobiliari interior. A més, la sala d’activitats compta amb vistes a l’exterior, amb un pati ideal per a la meditació.

Per acabar, la realització d’un mobiliari a mida segons les necessitats dels usuaris, va permetre personalitzar al màxim tot l’espai.


Equipaments relacionats

Per poder descarregar el contingut, si us plau faciliti’ns la seva adreça de correu electrònic.

Gràcies! La seva descarrega ja s’ha iniciat!

Alguna cosa ha anat malament, intenteu de nou més tard.

Si us plau revisi els camps marcats.