Sessions de co-creació amb el Pau Fornt

27/01/2020

efebe

L’equip d’Efebé participem a una sèrie de sessions de co-creació dinamitzades pel Pau Fornt, expert en estratègia digital i tècniques empresarials.

El passat dilluns 13 de gener i avui mateix, dia 27, hem realitzat els dos primers tallers centrats concretament en el sector d’Oficines. Més endavant seguirem treballant amb els altres sectors, el de l’educació i el de residències geriàtriques.

Es tracta de sessions de Service Design per tal de revisar els nostres serveis actuals, redefinir-los entre tots i preparar les eines necessàries que necessitem per promocionar-los i avançar. Amb aquest mètode, tot l’equip busquem un objectiu comú i unim les idees que sorgeixen fruit de l’experiència de cadascun dels perfils d’Efebé i de la comunicació entre nosaltres. Aquest mètode facilita el treball en equip i tots els participants en qüestió es comprometen i s’involucren en el procés per tal d’aconseguir els millors resultats possibles.

Aquests workshops ens ajuden a redefinir tota la nostra proposta de valor, replantejant-nos els conceptes més bàsics que van des de les 5W (què fem, per què ho fem, com ho fem, a qui ens dirigim i qui som) fins al nostre model d’ingressos o els canals que utilitzem per tal de donar a conèixer la nostra activitat empresarial.

Estem satisfets dels resultats que anem obtenint i seguirem treballant per veure-ho reflectit en el nostre dia a dia.

Per poder descarregar el contingut, si us plau faciliti’ns la seva adreça de correu electrònic.

Gràcies! La seva descarrega ja s’ha iniciat!

Alguna cosa ha anat malament, intenteu de nou més tard.

Si us plau revisi els camps marcats.