Taller BDW 2020: Efebé a la Barcelona Design Week

28/09/2020

efebe

Cada any participem a la Barcelona Design Week i obrim les portes de la nostra empresa a la ciutat. Un any mes aquest 2020 volem fer-ho i la situació actual fa que haguem pensat en un Taller BDW 2020 en format online.

Dia: 25 de novembre

Hora: 16:30h – 18h

Preu: Gratuït 

Localització:  Zoom

Fa uns mesos que hem constituït un grup de treball per pensar com voldrem viure quan siguem grans. Aquest grup de treball el formem professionals de la Facultat de Ciències de la Salut Blanquerna de la Universitat Ramon Llull, del Parc Sanitari Pere Virgili, de la cooperativa TSR amb el projecte Edificis Positius, del Living Lab de Salut de Irsi Caixa i nosaltres des de Grup Efebé.

Aquest any 2020, doncs, proposem una activitat sota el lema Com han de ser els espais on viure quan siguem grans. El taller de co-creació que organitzem busca reflexionar sobre els futurs models d’atenció a la gent gran. Així doncs, generem una comunitat de pràctica amb un grup reduït de professionals.

Per últim, la situació actual amb la pandèmia ens ha fet plantejar el taller en format online pel que serà necessari que t’inscriguis. Al final d’aquest article trobaràs el botó per fer-ho!

Per poder descarregar el contingut, si us plau faciliti’ns la seva adreça de correu electrònic.

Gràcies! La seva descarrega ja s’ha iniciat!

Alguna cosa ha anat malament, intenteu de nou més tard.

Si us plau revisi els camps marcats.