Webinar sobre teletreball saludable durant el confinament

23/04/2020

efebe

El passat dijous dia 16 d’abril vam realitzar el primer webinar Efebé sobre teletreball saludable durant el confinament, amb el nom de “Teletreball: crear espais saludables i de conciliació”.

El moderador de la sessió va ser Cris Domingo (CEO de Tàctica Investigació i Estratègia) i com a ponents van participar Anna Fornt (CEO d’Efebé) i Xavier Savin (psicòleg i formador de la Fundació Salud y Persona), acompanyats d’una taula rodona de debat completada per diferents perfils com Roc Fages, Júlia Terrés i Laura Garriga. Volem agraïr la predisposició de tots per participar i donar la seva perspectiva en aquestes circumstàncies d’incertesa.

En aquest webinar vam parlar sobre què entenem per teletreball saludable i com podem aconseguir-lo. Tots els participants del debat van explicar la seva experiència sobre com estan vivint aquesta situació, cadascun des de la seva perspectiva personal. A més a més, es va plantejar la tendència del teletreball com un fenomen que anirà creixent i, probablement, cada vegada estarà més present en l’activitat laboral de les empreses.

Per tal de senir-nos tranquils i a gust i poder ser productius i estar concentrats en el que estem fent, els aspectes físics i els emocionals van de la mà. L’Anna Fornt recomana disposar d’un espai de treball fixe i ordenat a casa, i adaptar-lo amb totes les mesures possibles de què disposem per fer-lo més ergonòmic: adoptar una posició adequada, tenir il·luminació natural que no reflecteixi la pantalla o també col·locar la pantalla a l’alçada de la vista per no forçar la mirada cap avall, entre altres consells que podreu trobar al webinar en qüestió.

Xavier Savin ens parlava sobre els efectes més emocionals que poden sorgir si ens quedem a casa tant de temps i la dificultat que suposa per moltes persones el fet de no poder desconnectar fora de casa. Vestir-se de carrer i evitar treballar amb el pijama és el primer punt per intentar imitar la nostra rutina habitual.

Si et vas perdre el webinar que vam fer, a continuació el podràs visualitzar sencer.

 

Estigueu atents al proper webinar dedicat al sector escolar que tindrà lloc el dia 7 de maig. Per a més informació subscriu-te a la nostra newsletter.

Per poder descarregar el contingut, si us plau faciliti’ns la seva adreça de correu electrònic.

Gràcies! La seva descarrega ja s’ha iniciat!

Alguna cosa ha anat malament, intenteu de nou més tard.

Si us plau revisi els camps marcats.