WorkCafè: espai de col·laboració, productivitat i oci

14/06/2021

Grup Efebé

El WorkCafè és una nova era on el treball es converteix en una activitat mòbil i flexible. Consisteix en la generació d’espais que combinen l’atmosfera acollidora d’oci, més íntim i personal, amb l’eficàcia dels espais de treball d’unes oficines.

Coneixes l’espai WorkCafè? En aquest article de Grup Efebé t’expliquem quins són els beneficis de tenir un espai com aquest a l’oficina i com aconseguir-lo.

Què és un espai WorkCafè?

Aquests “tercers espais” busquen que el treballador se senti com a casa i per això es crea una atmosfera de pau adequada per aconseguir-ho. És una zona de descans que pot semblar un bar o menjador. Tanmateix s’utilitza per a fer un “kit kat” com per comentar qüestions de feina de forma més distesa.

Cada vegada hi ha més persones que busquen aquests espais a l’oficina. La jornada laboral pot ser esgotadora i necessitem espais per respirar i relaxar-nos. Així es reforça la comunicació i el vincle entre companys i incrementa la productivitat i benestar en el treball i en l’organització de tasques.

WorkCafè

Quins són els seus beneficis?

Aquests espais d’oficina aporten un seguit de beneficis que esmentem a continuació:

A Efebé busquem el benestar de les persones en l’àmbit laboral perquè estiguin el més a gust possible, sent aquesta l’activitat a la qual dediquem més temps. Per això, comptem amb mobiliari ergonòmic per a oficines i altres productes del nostre catàleg que ens ajuden a generar un espai saludable que faciliti la productivitat dels empleats.

Per poder descarregar el contingut, si us plau faciliti’ns la seva adreça de correu electrònic.

Gràcies! La seva descarrega ja s’ha iniciat!

Alguna cosa ha anat malament, intenteu de nou més tard.

Si us plau revisi els camps marcats.