Workshop online: Redefinim el nostre pla estratègic

25/11/2020

efebe

El divendres passat l’equip d’Efebé vam participar a un workshop online per redefinir el nostre pla estratègic.

El taller buscava identificar oportunitats i reptes de futur per Grup Efebé. Tot l’equip vam assistir al workshop online amb Barcelona Activa en forma de video-trucada. Actualment, el teletreball és bàsic per aquest tipus d’activitats. A Efebé treballem amb eines digitals i acostumem a fer les reunions més massives en format online per tal d’evitar ajuntar-nos tots en un mateix espai a l’oficina.

Vam treballar metodologies de brainstorming i co-creació per revisar el nostre pla estratègic i optimitzar-lo de cara als propers anys. A més, el nostre equip està format per perfils professionals diferents. Gràcies a aquesta unió multidisciplinar vam obtenir perspectives diverses sobre les temàtiques que se’ns proposaven.

Volem agrair el treball i implicació de tot l’equip en aquests moments tan complicats per a tothom. Actualment, la salut dels espais és imprescindible. Fa més de 20 anys que creem espais saludables pels nostres clients. Així doncs, ara més que mai, seguim treballant pel vostre benestar.

 

Per poder descarregar el contingut, si us plau faciliti’ns la seva adreça de correu electrònic.

Gràcies! La seva descarrega ja s’ha iniciat!

Alguna cosa ha anat malament, intenteu de nou més tard.

Si us plau revisi els camps marcats.