6 cadires d’exterior per a persones grans

19/04/2023

Grup Efebé

És important que les cadires siguin ergonòmiques i s’ajustin bé a l’anatomia del cos humà, amb un suport que ofereixi un bon suport lumbar i recolza-braços còmodes, per tal que puguin asseure’s i aixecar-se de forma còmoda.

A més, és essencial que les cadires d’exterior siguin estables i segures per evitar accidents i lesions, especialment aquells amb problemes de mobilitat o equilibri. Les cadires han d’estar construïdes amb materials resistents a la intempèrie per evitar la corrosió i el deteriorament, i també han de ser fàcils de netejar i mantenir per garantir-ne la durabilitat a llarg termini.

A continuació, et proposem sis cadires d’exterior ergonòmiques per a persones grans.

1. Cadira amb braços Smart entapissada

La Cadira amb braços Smart entapissada és un disseny de Javier Cuñado. La cadira amb braços per a ús interior i exterior està fabricada en polipropilè amb fibra de vidre mitjançant tecnologia d’emmotllament assistida per gas.

Silla Con Brazos Smart Tapizada

2. Cadira amb braços Milano amb coixí

La cadira Milano, dissenyada per Joan Gaspar, és apilable i compta amb una estructura d’alumini anoditzat pintat per polvorització assecat al forn.

Silla con brazos Milano con cojín

3. Cadira Dock

La cadira Dock amb braços apilable és ideal per a ús exterior i interior. A més, entre les seves principals característiques destaca:

Silla Dock con brazos apilable

4. Cadira Linear Steel

La cadira Linear Steel està dissenyada amb línies netes i elegants i detalls subtils per a una expressió moderna. Combinant formes atractives i orgàniques amb una gran comoditat i qualitats duradores, la cadira Linear Steel és una cadira per a exteriors.

També es defineix pels seus contrastos; les línies netes del seu seient i potes davanteres en combinació amb el suport ergonòmic i suaument corbat per a una comoditat envolupant, al mateix temps, es crea un disseny fort i durador.

 

Silla Linear Steel

5. Cadira Tube

Una cadira amb braços que manté l’essència de la cadira Tube, on el seient sembla flotar a l’aire. Seguint les corbes de l’estructura, els braços s’integren amb harmonia al caràcter que Eugeni Quitllet ha volgut transmetre a la col·lecció Tube.

A més, Tube és una cadira que amaga les seves virtuts intencionadament. Senzilla per fora, intel·ligent per dins: resistent, adaptable a diferents entorns d’interior i exterior, que es pot apilar i és de fàcil manteniment.

Cadira Tube

6. Cadira Babila Twist

La Cadira Babila Twist forma part d’una col·lecció on el tret distintiu de la qual és l’harmonia de les formes. El seu perfil està definit per l’alternança de línies rectes i corbes per a crear una connexió entre el món artificial i les formes suaus dels cossos humans.

A més, és una butaca d’acer caracteritzat per un seient ampli i acollidor, revestit amb un entramat realitzat amb una corda plana de polipropilè, resistent als agents atmosfèrics.

La cadira Babila Twist destaca per la combinació de la carcassa teixida i l’estructura de tubular d’acer equipada amb llistons per al seient, units per caragols que permeten un fàcil desmuntatge per al reciclatge i la substitució dels components. Sobre el seient de Babila Twist descansa un còmode coixí embuatat amb escuma de poliuretà drenant, capaç d’assecar-se ràpidament, entapissat amb un teixit per a exteriors.

 

cadires d'exteriors

Posts relacionats

Per poder descarregar el contingut, si us plau faciliti’ns la seva adreça de correu electrònic.

Gràcies! La seva descarrega ja s’ha iniciat!

Alguna cosa ha anat malament, intenteu de nou més tard.

Si us plau revisi els camps marcats.