Showee

Dutxa Showee per hospitals i residències

Vull més informació

Característiques

  • sostenibilitat
  • confort
  • higiene

Descripció

Showee: La dutxa accessible i eco-intel·ligent per a tothom

La Showee és una dutxa revolucionària que s’adapta a les necessitats i capacitats de cada persona, oferint una experiència personalitzada de rentat, ensabonat i assecat. Dissenyada per millorar l’autonomia, especialment per a persones amb mobilitat reduïda o necessitats especials, és la solució perfecta per a totes les etapes de la vida i per a qualsevol usuari, ja sigui en llars particulars o centres de salut.

Amb Showee, l’aigua i el sabó s’apliquen de manera automàtica i eficient gràcies a les seves sortides de cap i cos, facilitant l’aplicació de sabó fins i tot en zones de difícil accés. A més, incorpora un sistema de control de temperatura i assecat automatitzat, reduint el risc de caigudes i el consum de tovalloles.

El seu innovador disseny també cuida el medi ambient, optimitzant més del 50% del consum d’aigua per cada dutxa i estalviant més d’un 60% de sabó gràcies al sistema exclusiu de reposició amb Gel-Champú Oasis. A més, ofereix funcionalitats avançades com cromoteràpia, musicoteràpia i un assistent virtual, pensats per millorar el benestar físic i mental.

Showee és molt més que una dutxa; és un espai de relax, dissenyat per a tothom, que combina accessibilitat, sostenibilitat i innovació tecnològica.



Seguretat: Equipament per a les residències i les escoles. Elements que evitin situacions de risc, elements de protecció, prevenció de riscos laborals, etc.

Sostenibilitat: Estalvi energètic, proximitat, km0, traçabilitat del material, productes que també permeten optimitzar costos.

Confort: Confort tèrmic, acústic i el lumínic. Clima adequat, lluminària que acompanyi i condicionament acústic que redueixi qualsevol soroll.

Durabilitat: Productes resistents en el temps. Materials amb un bon envelliment, que no deteriorin i resistents a productes químics, detergents o desinfectants.

Imatge: Estètica del producte. Disseny agradable visualment.

Higiene: Equipament enfocat al benestar de les persones. Per incorporar als banys o punts de desinfecció, ara amb el Covid-19.

Ergonomia: Mobiliari per millorar la salut de les persones, que reforci la posició de adequada per treballar, estudiar, etc.

Per poder descarregar el contingut, si us plau faciliti’ns la seva adreça de correu electrònic.

Gràcies! La seva descarrega ja s’ha iniciat!

Alguna cosa ha anat malament, intenteu de nou més tard.

Si us plau revisi els camps marcats.