Afegim la marca Sentat al nostre catàleg

13/10/2021

Grup Efebé

Sentat és la nova marca que ja pots trobar disponible al nostre catàleg online. Es va fundar l’any 2007 i presenta dues col·leccions de coixins. A càrrec de Studio Inma Bermúdez, els seus productes estan dissenyats per la industrial Inma Bermúdez i l’arquitecte Moritz Krefter a València.

Les noves formes d’aprendre, ensenyar, treballar i viure són la base d’aquesta iniciativa. Els coixins Sentat s’han creat per poder donar un espai adequat als centres educatius i a les oficines més innovadores que busquen espais distesos i confortables. A Efebé compartim els valors de Sentat i els adaptem als nostres projectes de disseny i reforma d’espais. Als nostres projectes estudiem les necessitats de les persones per socialitzar, sentir-se a gust i alhora, disposar d’espais tranquils per desconnectar. Des de fa uns mesos incloem els coixins Sentat, sobretot per a escoles d’infantil, primària, secundària, universitats i oficines.

A continuació, t’expliquem algunes característiques d’aquests coixins.

Sostenibilitat

Els coixins Sentat són 100% reciclables. Com a empresa saludable, a Efebé fa anys que donem importància al nostre compromís amb la responsabilitat en diferents aspectes. Contribuïm als ODS (Objectius de Desenvolupament Sostenible) de les Nacions Unides. Ho fem a través de la nostra activitat, participant i creant iniciatives socialment responsables o també, col·laborant amb empreses responsables com Sentat.

Impermeable

Es poden utilitzar a l’exterior, de fet, són completament resistents a l’aigua i a temperatures extremes. És ideal, doncs, per si s’utilitza en patis infantils o terrasses d’oficines.

sentat

Fàcil mobilitat

La mida i el pes dels coixins ajuda a facilitar el seu transport. A més, es pot emmagatzemar de forma senzilla, ja que també existeixen carros dissenyats específicament per emmagatzemar els coixins en qüestió. Concretament, s’hi poden col·locar fins a 20 o 25 unitats als carros d’emmagatzematge.

Per últim, hi ha una gamma bastant ampla per escollir el color dels coixins. És molt interessant disposar d’una gran diversitat de combinacions ja que així es poden utilitzar els colors corporatius de l’empresa o bé diferenciar de forma estratègica les aules o els cicles.

Posts relacionats

Per poder descarregar el contingut, si us plau faciliti’ns la seva adreça de correu electrònic.

Gràcies! La seva descarrega ja s’ha iniciat!

Alguna cosa ha anat malament, intenteu de nou més tard.

Si us plau revisi els camps marcats.