Aprèn i porta Manual Thinking al teu propi entorn

24/04/2023

Grup Efebé

Informació del taller

Dia 28 d'abril

Hora: 10 - 14 h

Lloc: Passatge Mercantil 2 bajos

Preu: 250€ (15% DTE)

Vols aprendre la metodologia per a portar Manual Thinking al teu propi entorn i descobrir com usar les eines a través de la pràctica? No et perdis aquesta ocasió per a aprendre-ho de primera mà!

El pròxim 28 d’abril t’esperem en un workshop de la mà de Susana Mondejar.

Aprendre amb aquesta eina per al treball metòdic en equip format per mapes i etiquetes, un assortiment de mètodes tant per al treball creatiu com per a gestionar projectes de manera visual i democràtic. A més, el creador de Manual Thinking, Luki Huber, serà present en la fase final de l’activitat quan els assistents dissenyin els seus propis usos d’aquesta metodologia.

Aconsegueix un 15% de descompte amb Grup Efebé!

Manual Thinking i Grup Efebé hem col·laborat en el disseny i fabricació d’una gamma de mobiliari específic per a ajudar els equips a explorar de manera activa i inspiradora.

Pots aconseguir un 15% de descompte en aquest workshop i en qualsevol peça de mobiliari aplicant el cupó de descompte següent: workshop17.

A més, en aquesta dinàmica podràs aprendre:

Mobiliari Manual Thinking

Aquesta gamma de mobiliari està pensada per facilitar el treball en equip a través d’un espai que activi i inspiri als treballadors/es. En resum, la gamma de mobiliari és perfecta per a un centre educatiu o qualsevol entorn de treball. Doncs, està pensat per a combinar el treball assegut i dempeus, per a millorar la salut física de l’esquena i fomentar un treball actiu.

Per acabar, descobreix el mobiliari en qüestió en el nostre catàleg en línia:

Inscriu-te aquí per a assistir

Inscriure'm

Posts relacionats

Per poder descarregar el contingut, si us plau faciliti’ns la seva adreça de correu electrònic.

Gràcies! La seva descarrega ja s’ha iniciat!

Alguna cosa ha anat malament, intenteu de nou més tard.

Si us plau revisi els camps marcats.