Sis cadires ergonòmiques per la teva oficina

17/01/2023

efebe

Una persona treballadora passa més de vuit hores diàries asseguda en una cadira davant de l’ordinador. Això pot afectar la salut física i emocional. Hi ha un nombre creixent de lesions laborals i un fort descens en el benestar i la felicitat dels empleats a causa del seu lloc de treball. Què podem fer, com a empreses, per a pal·liar aquests efectes sobre les persones?

És necessari comptar amb un entorn de treball que afavoreixi el benestar de l’equip. Racons per a treballar el mindfulness, entorns ex-work on puguin practicar ioga o realitzar sessions per a aprendre idiomes, espais oberts per a treballar en equip, dempeus, en sessions de co-creació. Un primer pas per a treballar en una oficina moderna adaptada als nous temps és la selecció adequada de mobiliari ergonòmic. Una solució senzilla, però eficaç. Els mobles d’oficina ergonòmics afavoreixen una bona postura gràcies al seu disseny innovador i confortable.

Per això, en aquest article Grup Efebé et proposem sis cadires ergonòmiques per a la teva oficina.

Cadira Moon

L’estructura única i contínua de la cadira Moon reescriu el concepte d’ergonomia, plasmant el cos en una postura més natural que transmet un sentit de lleugeresa.

Gràcies al concepte amb el qual s’ha desenvolupat i al moviment perpetu d’oscil·lació del cos induït pel seient, la cadira Moon està dissenyada per a distribuir el pes en els punts menys sensibles, en particular en els genolls, sense sobrecarregar la columna vertebral. A més, compta amb coixins de neoprè indeformables que augmenten el confort, convertint-se en punts de descompressió.

Silla moon silla ergonómica para oficina

 

Butaca Binar Executive

La Butaca Binar Executive està dissenyada específicament per a habitar espais executius i de reunió. Combina elegància, modernitat atemporal i ergonomia. És una col·lecció que destaca pel confort que ofereix a través de formes envolupants i entapissats exclusius. Les butaques estan disponibles amb dues possibles altures de suport i es poden entapissar amb diferents pells i teixits.

A més, poden anar equipats amb tres opcions de mecanismes de moviment: regulable en altura, basculant o sincronitzat. Tots els models estan disponibles amb base d’alumini de cinc radis i rodes o amb base giratòria de quatre radis i topalls fixos que opcionalment pot equipar una columna giratòria amb retorn automàtic.

La família Binar Executive està Certificada amb GREENGUARD Gold.

Butaca Binar Executive está diseñada específicamente para habitar espacios ejecutivos

Cadira AllowMe

AllowMe és una cadira ergonòmica que millora el confort i el benestar fomentant el moviment continu de la part inferior del cos i una posició asseguda activa dinàmica, per a qualsevol grandària o morfologia. És ideal com a cadira d’escriptori. A més, compta amb quatre rodes que faciliten el seu moviment per l’oficina.

Abans de dissenyar AllowMe, Simon Dennehy i Phil Hamilton de Dublin’s Perch Design es van preguntar: “Com podem crear una cadira que acompanyi perfectament els moviments del cos humà?”

Amb una única palanca, AllowMe s’adapta a la diversitat creixent de formes de treball àgils que fomenten la productivitat i el benestar en els espais de treball contemporanis.

Silla AllowMe

 

Cadira Think

La Cadira Think proporciona fàcilment un confort personalitzat i optimitzat amb un reduït nombre de regulacions. És capaç de distribuir el pes de l’usuari i s’adapta a tots els seus moviments i canvis de postura. Seguint el moviment natural de la columna i de la pelvis, proporciona una subjecció òptima en cada zona de l’esquena.

A més, entén com se sentin les persones i s’ajusta intuïtivament a cada cos i als seus moviments. Proporciona una posició d’assegut molt còmoda i saludable en tot moment. Una cadira ergonòmica concebuda també per a minimitzar el seu impacte sobre el medi ambient durant tota la seva vida útil.

Silla Think ergonómica para oficina ofcii

Cadira Zero

Les cadires ZERO, dissenyades per Paul Brooks, han estat pensades per a ser confortables sense necessitat de realitzar complicats ajustos de mecanismes. El cos de seient està fabricat amb una avançada malla de suspensió 3D que es tiba sobre una estructura de poliamida flexible donant lloc a un cos de seient que s’adapta a l’usuari sense necessitat de realitzar cap mena d’ajust.

Per a augmentar el confort, les butaques porten integrat un mecanisme regulable que millora la mobilitat i permet asseure’s d’una manera més dinàmica.

silla ergonómica para oficina zero

Cadira Movado

La cadira d’oficina Movado, dissenyada per Lluscá Design, està disponible amb dues altures de suport i capçal opcional, combina les millors característiques d’una cadira operativa d’oficina gràcies a la seva excepcional adaptabilitat i a les seves nombroses opcions d’acabat.

Els seus accessoris li permeten comptar a més amb ajust lumbar, profunditat i altura de seient variable, reposabraços ajustables, i reclinat de seient i de respatller.

Silla de oficina Movado de Enea

Posts relacionats

Per poder descarregar el contingut, si us plau faciliti’ns la seva adreça de correu electrònic.

Gràcies! La seva descarrega ja s’ha iniciat!

Alguna cosa ha anat malament, intenteu de nou més tard.

Si us plau revisi els camps marcats.