Assistim a la presentació de l’Anuari Corresponsables 2022

22/03/2022

Grup Efebé

Ahir dia 21 de març l’Anna Fornt, directora de Grup Efebé, va assistir a la Jornada Corresponsables de presentació de l’Anuari Corresponsables 2022.

L’equip de Corresponsables aquest any han recuperat les Jornades Corresponsables presencials per fer la presentació del nou anuari. La dissetena edició de l’Anuari de Corresponsables, sota el títol de ‘Riesgos, actuaciones y principales oportunidades sostenibles en materia de ESG”, tracta la RSE, la sostenibilitat i els ODS (Objectius de Desenvolupament Sostenible) com a elements fonamentals. Aquesta edició compta amb la participació de més de 350 organitzacions de tota mena, entre les quals es troba Grup Efebé. Les empreses participants fa anys que construïm un món millor des de les nostres activitats responsables.

Com va ser la jornada?

La jornada va tenir lloc a la sala d’actes del centre d’estudis IESE Business School, a la zona de Pedralbes, a Barcelona. La Fundació Músics per la Salut es va encarregar d’amenitzar l’inici de la Jornada Corresponsable amb un concert petit. A continuació, el matí va seguir amb les ponències d’alts càrrecs, presidents i directors de comunicació de les diferents organitzacions també col·laboradores de Corresponsables. Per exemple, Sergio Colado, vocal del Pacto Mundial de Naciones Unidas España, Josep Maria Canyelles, Coordinador de Respon.cat o Toni Ballabriga, Director Global de Negocio Responsable de BBVA.

Després, entre les 13h i les 14h del migdia va tenir lloc el moment més esperat: l’entrega de reconeixements a les organitzacions corresponsables. Marcos González, President Editor de Corresponsables i Ricardo Martín, Director de Comunicació de Corresponsables, junt amb el seu equip van otorgar lliurar un detall personalitzat a cada un dels col·laboradors. Concretament, una versió personalitzada de l’anuari, amb una imatge i una frase representatives de cada empresa.

Finalment, volem donar les gràcies a Corresponsables, Fundació Corresponsables i Observatori de la Comunicació Responsable (ObservaRSE). L’organització d’aquest esdeveniment segur recupera la presencialitat i el contacte que tant trobem a faltar.

Posts relacionats

Per poder descarregar el contingut, si us plau faciliti’ns la seva adreça de correu electrònic.

Gràcies! La seva descarrega ja s’ha iniciat!

Alguna cosa ha anat malament, intenteu de nou més tard.

Si us plau revisi els camps marcats.