Col·laborem en la recollida solidària de joguines del Casal Mas Guinardó

11/01/2023

Grup Efebé

Un any més Grup Efebé col·laborem en la recollida solidària de joguines del Casal d’Entitats Mas Guinardó.

Cada mes de desembre el nostre barri es mobilitza per a una acció solidària en què participem any rere any. Una campanya de recollida de joguines per a nens i nenes que no hi tenen fàcil accés.

Les festes de Nadal són màgiques i volem que tothom les pugui viure de forma agradable i en tingui un bon record de la infància. No volem cap infant sense joguines! Així, un any més, l’equip de Grup Efebé ens hem organitzat per participar en la recollida solidària de joguines del Casal d’Entitats Mas Guinardó. Hem dut joguines per a nens i nenes de 0 a 12 anys, en bon estat, que no són sexistes ni bèl·liques, requisits de les entitats del barri, per a una infància més inclusiva i saludable. Així doncs, tot seguit s’encarreguen de distribuir-les entre les famílies més necessitades.

Si no heu participat mai, us encoratgem a fer-ho l’any que ve!

Sobre el Casal d’Entitats Mas Guinardó

El Casal Mas Guinardó és un equipament municipal de proximitat que actua com a promotor de la vida social i associativa del barri. Està situat al barri del Guinardó, dintre el Districte d’Horta-Guinardó de Barcelona, ben a prop de Grup Efebé. A més, està orientat a donar suport a entitats, grups estables, informals, veïns i veïnes del barri i del Districte, així com a l’acolliment, la convivència, la dinamització i la promoció social i cultural d’aquests.

Posts relacionats

Per poder descarregar el contingut, si us plau faciliti’ns la seva adreça de correu electrònic.

Gràcies! La seva descarrega ja s’ha iniciat!

Alguna cosa ha anat malament, intenteu de nou més tard.

Si us plau revisi els camps marcats.