Disseny i equipament de les sales de mecenatge del gran Teatre del Liceu

10/01/2008

efebe

El Gran Teatre del Liceu es construeix el 1874 a la Rambla de Barcelona i, podem dir que, a dia d’avui, és considerat un dels símbols de la ciutat.

El Teatre està administrat per la Fundació del Gran Teatre, un òrgan que porta a terme un programa de mecenatge que s’encarrega de reunir a les empreses líders en diversos sectors de l’economia i que volen contribuir amb la cultura del país dotant als espectacles del Liceu de la màxima qualitat.

La Fundació desenvolupa el seu programa en unes sales de mecenatge destinades específicament a aquesta funció. EFEBÉ detecta que aquestes sales no tenen l’equipament necessari per la funció que han de realitzar.

Per això elaborem en primer lloc un programa de disseny per tal d’adequar la sala a les seves necessitats. Després passem a la fase d’execució i equipem l’espai amb diferents materials.

La tasca de la Fundació del Gran Teatre és força important, però si no es tenen els mitjans adequats de poc serveix. Altre cop, EFEBÉ contribueix no només amb una millora de l’espai sinó en ajudar a les persones que l’habiten.

Posts relacionats

Per poder descarregar el contingut, si us plau faciliti’ns la seva adreça de correu electrònic.

Gràcies! La seva descarrega ja s’ha iniciat!

Alguna cosa ha anat malament, intenteu de nou més tard.

Si us plau revisi els camps marcats.