“Com treballar feliç”, entrevista de Disnòrdic a l’Anna Fornt

30/09/2021

Grup Efebé

Fa unes setmanes Disnòrdic va entrevistar a l’Anna Fornt, directora de Grup Efebé. Disnòrdic és una plataforma online de venta de productes de neteja que també forma part del Grup Papelmatic, com Efebé.

A continuació, t’expliquem un breu resum de què va explicar l’Anna Fornt a l’entrevista sobre com treballar feliç i quin tipus d’espais són necessaris per aconseguir-ho.

Què és més important a l’hora de dissenyar un espai de treball?

Davant d’aquesta pregunta l’Anna Fornt comenta el següent: “Quan dissenyem espais de treball l’objectiu principal és que compleixi les funcions per les quals s’ha pensat. Els espais es dissenyen perquè hi treballin les persones i puguin realitzin unes tasques determinades. Si això no es fa de forma positiva no haurem complert les nostres expectatives. Hem d’estar en contacte permanent amb les persones treballadores per conèixer com funciona cada empresa. Al final, tots els treballs són diferents i per poder complir amb el projecte cal conèixer en profunditat què cal posar en valor amb les eines adequades perquè el treball es realitzi de la millor forma possible.”

També comentava que “els espais fan felices a les persones que hi treballen. Aquests espais han de ser oberts, confortables i saludables. Han de servir pel pròposit pel qual s’han pensat. Disposar d’eines tecnològiques adequades. Un ambient agradable ajuda a crear sensacions positives, per tant, també ajuda a generar ambients feliços.”

A més, en relació amb els treballadors i treballadores, Fornt explica que “els espais ben pensats i dissenyats creen un vincle entre l’empresa i el treballador, de fet, el treballador es converteix en el primer embaixador de la marca. Aconseguir que estigui content i a gust i ho comuniqui ha de ser un dels principals objectius d’una empresa. Aconsegueixes que se senti part d’un projecte compartit.”

A continuació et deixem l’enllaç a l’entrevista completa. També la pots trobar al canal de YouTube de Disnòrdic.

Posts relacionats

Per poder descarregar el contingut, si us plau faciliti’ns la seva adreça de correu electrònic.

Gràcies! La seva descarrega ja s’ha iniciat!

Alguna cosa ha anat malament, intenteu de nou més tard.

Si us plau revisi els camps marcats.