Empoderament femení en la construcció: Un compromís de Grup Efebé en el Dia Internacional de la Dona

08/03/2024

Grup Efebé

Avui, 8 de març, se celebra el Dia Internacional de la Dona, una data crucial per reflexionar sobre els avanços i els reptes que encara enfronta la igualtat de gènere arreu del món. A Grup Efebé, ens sumem a aquesta celebració amb un ferm compromís cap a l’empoderament femení, especialment en un sector tradicionalment dominat per homes: la construcció.

El lema del 8 de març de 2024: “Finançar els drets de les dones: accelerar la igualtat”

En consonància amb el lema d’aquest any de l’ONU i Nacions Unidas, ens comprometem a impulsar la igualtat de gènere en totes les nostres operacions. Reconeixem que la finançament adequat és fonamental per accelerar el progrés cap a la igualtat de gènere i estem llestos per assumir aquest repte.

mujer paleta

Iniciatives de Grup Efebé per a l’empoderament femení en la construcció

La nostra empresa ha estat liderant un projecte d’inserció laboral dirigit a dones en risc d’exclusió social en el sector de la construcció. En col·laboració amb la Fundació Ared i la Fundació Laboral de la Construcció, hem ofert formació i oportunitats d’ocupació a dones que busquen trencar estigmes i construir un futur millor per a elles mateixes.

Empoderament femení en la construcció: superant barreres

El sector de la construcció ha estat històricament dominat per homes, però estem veient un canvi significatiu. Cada vegada més dones estan ingressant en aquesta indústria, i Grup Efebé està orgullós de ser part d’aquesta transformació.

Xifres encoratjadores

Segons dades de l’Observatori Industrial de la Construcció, el nombre de dones afiliades a la Seguretat Social en el sector de la construcció a Espanya ha experimentat un augment significatiu en els últims anys. En 2022, aquestes xifres van assolir un total de 147.337 treballadores, la qual cosa representa un increment de 7.711 dones respecte a l’any anterior. Aquest augment reflecteix un canvi positiu en la indústria, ja que el percentatge de dones empleades en el sector ha arribat al 11,1% del total de treballadors. A més, és encoratjador observar que el 21% dels contractes de les dones en la construcció són indefinits, la qual cosa demostra un major compromís amb l’estabilitat laboral i el creixement professional. A Grup Efebé, estem compromesos a seguir fomentant aquest creixement i proporcionant oportunitats equitatives per a tots.

instalación pavimento

En el Dia Internacional de la Dona, reafirmem el nostre compromís de promoure la igualtat de gènere i l’empoderament femení en la construcció. Seguirem treballant per eliminar barreres i crear un entorn inclusiu on totes les persones, independentment del seu gènere, tinguin l’oportunitat de prosperar i assolir el seu màxim potencial.

Posts relacionats

Per poder descarregar el contingut, si us plau faciliti’ns la seva adreça de correu electrònic.

Gràcies! La seva descarrega ja s’ha iniciat!

Alguna cosa ha anat malament, intenteu de nou més tard.

Si us plau revisi els camps marcats.