“Impulsem la igualtat de gènere a les empreses” al BWAW 2023

09/03/2023

Grup Efebé

Grup Efebé assistim a la 3a edició de la BWAW – Barcelona Woman Acceleration Week.

Coincidint amb el Dia Internacional de la Dona (8M), Grup Efebé participem de forma activa per a la igualtat de gènere en l’àmbit empresarial. A més a més, Anna Fornt, fundadora i directora de Grup Efebé, ha participat al BWAW com a ponent al panell sobre “Creativitat d’impacte liderada per dones”.
Gràcies al Consorci de la Zona Franca de Barcelona (CZFB) i la Fundació INCYDE per aquesta gran iniciativa. Un esdeveniment que reflexiona sobre la visibilitat de la dona a sectors clau de l’economia, per avançar cap a la igualtat de gènere.

Ordre del programa

L’esdeveniment ha tingut lloc els dies 9 i 10 de març a l’auditori de l’Edifici DFactory Barcelona, amb 50 speakers de primer nivell. Des d’Efebé hem assistit a la sessió del dia 9, on han tingut lloc les següents sessions:

A més, l’Anna Fornt ha participat a la taula rodona formada per Sisón Pujol, fundadora y CEO de Nomon Design, Sandra García, Managing Director de CBA Design (Grupo Ogilvy) o Arantxa Bernadí, Board de Women in Office Design Spain. També s’ha fet un record a la Nina Massó, una dona referent per a la comunitat del disseny i Premi Nacional de Disseny, que va morir el 27 de febrer als 67 anys. La moderadora era Isabel Roig, directora general Barcelona centre de Disseny.

Igualtat de gènere present en tot moment

A la vostra empresa/entitat com es potencia el talent femení? Quins sectors destacaries com més ‘fàcils’ i quins més ‘difícils’ a l’hora d’unir creativitat/disseny i lideratge femení? Les empreses creatives liderades per dones tenen un doble repte o una doble oportunitat? Aquestes són algunes de les preguntes que han respos les quatre ponents aquest midgia al plató de l’Edifici Dfactory. 

Posts relacionats

Per poder descarregar el contingut, si us plau faciliti’ns la seva adreça de correu electrònic.

Gràcies! La seva descarrega ja s’ha iniciat!

Alguna cosa ha anat malament, intenteu de nou més tard.

Si us plau revisi els camps marcats.