Avui és el Dia Internacional de la Dona I 8M

08/03/2023

Grup Efebé

Avui 8 de març és el Dia Internacional de la Dona!

Un any més, Grup Efebé ens sumem a la celebració de la ONU Mujeres i Nacions Unides. Aprofitem aquesta data per reivindicar, encara, el perfil de la dona trencant estigmes al sector de la construcció per un futur lliure de desigualtats.

Quin és el lema del 8 de març de 2023?

Aquest 2023 el lema és: “Per un món digital inclusiu: Innovació i tecnologia per a la igualtat de gènere”, d’acord amb el tema prioritari del Seixanta-setè període de sessions de la Comisión de la Condición Jurídica y Social de la Mujer: “La innovació i el canvi tecnològic, i l’educació a l’era digital per assolir la igualtat de gènere i l’empoderament de totes les dones i les nenes”.

Amb data de 2023 el perfil de la dona encara està infravalorat en moltes disciplines (ciències, tecnologia, enginyeria o matemàtiques) tot i les seves incalculables contribucions. En aquest Dia Internacional de la Dona, fem una crida als governs, als moviments activistes i al sector privat per accelerar els seus esforços. Volem un món digital més segur, més inclusiu i més equitatiu.

Una nova oportunitat al sector de la construcció

Aquest any estem organitzant una nova edició del programa que vam iniciar el 2022: una formació pilot per a dones en risc d’exclusió social. Per començar, juntament amb Fundació Ared, vam organitzar un curs on van participar quinze dones, cinc de les quals van acabar la formació i van rebre un certificat a la cerimònia de graduació que vam celebrar al showroom Efebé, en el marc de la Barcelona Design Week 2022.

A més, actualment, dues d’elles formen part del nostre equip d’obra. Tenim moltes ganes de començar la segona edició!

Posts relacionats

Per poder descarregar el contingut, si us plau faciliti’ns la seva adreça de correu electrònic.

Gràcies! La seva descarrega ja s’ha iniciat!

Alguna cosa ha anat malament, intenteu de nou més tard.

Si us plau revisi els camps marcats.