Innovació Educativa: Efebé a la Fira de Fundació Tr@ms

20/02/2024

Grup Efebé

El divendres passat 16 de febrer, Efebé va estar present a la Fira de Novetats d’Empreses Col·laboradores de la Fundació Tr@ms, que es va dur a terme a les oficines d’Epson a Sant Cugat. Aquest esdeveniment, organitzat per la Fundació Tr@ms, una entitat sense ànim de lucre dedicada a la comunitat educativa, es centra en promoure la innovació com a element identitari en els centres escolars.

Efebé participa a la Fira de Novetats d’Empreses Col·laboradores de la Fundació Tr@ms

La jornada va reunir empreses col·laboradores, la fundació i escoles adscrites amb l’objectiu de presentar les últimes novetats i tendències destinades a facilitar la tasca educativa. En aquest context, Marta del Río, arquitecta experta en espais escolars a Efebé, va tenir el privilegi de presentar projectes d’èxit de Efebé, considerant les diferents necessitats i característiques dels espais escolars, així com les reformes adequades per a ells.

disseny d'escoles

La presència d’Efebé en aquesta fira demostra el seu compromís amb la millora contínua de l’entorn educatiu i el seu interès en col·laborar amb altres entitats en la promoció de solucions innovadores per a les escoles. Aquest esdeveniment va proporcionar una plataforma valuosa per compartir coneixements i establir connexions significatives en benefici de la comunitat educativa en general.

En resum, la nostra participació a la Fira de la Fundació Tr@ms va ser un pas significatiu en el nostre viatge cap a l’excel·lència en l’àmbit educatiu. Agraïm a la Fundació Tr@ms per aquesta iniciativa i a tots els qui ens van visitar durant l’esdeveniment. Seguim compromesos amb la nostra missió de crear espais escolars que inspirin l’aprenentatge i fomentin el creixement integral dels estudiants. Junts, estem transformant l’educació per a un futur millor!

Posts relacionats

Per poder descarregar el contingut, si us plau faciliti’ns la seva adreça de correu electrònic.

Gràcies! La seva descarrega ja s’ha iniciat!

Alguna cosa ha anat malament, intenteu de nou més tard.

Si us plau revisi els camps marcats.